Felfrissülés kánikula esetére

Megosztás

Talán nem vállalunk nagy kockázatot, ha kijelentjük, hogy a tavasz mellett a nyár lehet legtöbbünk kedvenc évszaka. A hosszú, meleg napok számtalan, szabad levegőn történő programot tesznek lehetővé, még hetekig itt az ideje a kimozdulásnak, a kikapcsolódásnak, feltöltődésnek.

Van, amikor már túl sok a jóból

Azonban korunkban már egyre inkább számolni kell olyan időszakokkal is, amikor nyáron már egész egyszerűen túl meleg van, és ilyen esetekben semmire sem vágyik jobban az ember, mint egy hűsítő csobbanásra.

Van az úgy, hogy természetes vizeink vagy az épített strandok nem mindig elérhetőek, vagy egyszerűen csak kényelmetlenségekkel járna az utazás, és inkább otthon ejtenénk meg a pancsolást, úszást, akkor erre is van megoldás.

A Gemini-Duo webáruházban többféle medence közül is válogathatunk, így találkozhatunk merev falú, fémvázas vagy felfújható termékkel is, sőt, különféle kiegészítők is a kínálat részét képezik.

Otthon élvezni a frissítő víz adta örömöket

A könnyen telepíthető kerti medencék tökéletesen megadják a frissítő csobbanás élményét, mégpedig akár az egész család számára. Egy forró nyári nap estéjén, amikor végre sikerült a nap nagy részét a családtagoknak a medence társaságában eltölteni, a nap végére elégedetten gondolunk arra, hogy jó befektetés volt ennek a hasznos kerti kiegészítőnek a megvásárlása.

Azonban akár már vásárlás előtt, akár utána érdemes kicsit tovább gondolkozni, és ez esetben gyorsan rájöhetünk arra, hogy egy ilyen medence mellé feltétlenül szükséges egy takarófólia beszerzése is.

Védelem, többféle értelemben is

A használaton kívüli kerti medence sajnos szinte vonzza a különféle szennyeződéseket, bogarakat, leveleket, ágakat, tehát a környezetében megtalálható olyan dolgokat, amelyekkel egészen biztosan nem szeretnénk együtt fürdeni, úszkálni.

Az ilyen tárgyak kiszűrésének legjobb módja, ha egyáltalán esélyt sem adunk nekik arra, hogy bekerüljenek a medencébe, ezt pedig a takarófóliával lehet a legjobban elérni. Ezek a fóliák kaphatók téliesítésre alkalmas kivitelben is, de a nyári nap sem fakítja ki őket.

De nem csak a kellemetlen látvány az egyetlen oka annak, hogy távol tartsunk minden oda nem való dolgot a medencénktől. Elég csak abba belegondolni, hogy az elhullott kisebb bogarak vagy a bekerült szerves anyagok akár egészségügyi kockázatot is rejthetnek magukban, vagy hogy a víztisztító berendezés hibáját is okozhatja, ha egy komolyabb szennyeződés bekerül a vízforgató rendszerbe.

Kapcsolódó cikkek