Így töltik a nyarat a borsodi celebek 3. rész

Megosztás

Tombol a hőség, igazi nyári napokat élünk, de mi nem a vízparton pihenünk, hanem elmondjuk önöknek, hogy a borsodi sztárok hogyan hűsítik magukat augusztus elején. Cikksorozatunk első részét itt olvashatják és megtudhatják, hogyan tölti a nyarat Vajna Tímea, Veréb Tamás, ByeAlex és Rubint Réka. A második részit pedig itt olvashatják és kiderül hogyan telnek Pál Dénes, Majka, Mikó Fanni és Kiss Ádám mindennapjai.

Pataki Attila énekes Miskolcon született, tanulmányait is itt végezte, sőt a DVTK igazolt futója is volt. Később az Edda frontembereként lett országosan ismert és sikeres előadó. Utóbbi időben azonban inkább érdekes, földönkívüliekkel szerzett tapasztalataival és a kormány elkötelezett támogatásával kerül a média középpontjába.

A művész Facebook-bejegyzései alapján leginkább munkával, koncertezéssel tölti a nyarat. Néhány nappal ezelőtt megyénkben, Kazincbarcikán is fellépett, utána pedig csapatával Komáromban adtak koncertet.

Aranyosi Péter humorista szintén Miskolcon született, középfokú tanulmányait a Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában végezte, majd a Nyíregyházi Főiskolán szerzett tanári végzettséget. A Rádiókabaré munkatársa volt, majd az Esti Showder hozott neki országos ismertséget. 2017-ben Karinthy gyűrűt kapott. Aranyosi Péterrel korábban interjút is készítettünk, melyet ide kattintva olvashat.

Az egyik legismertebb borsodi híresség ezen a nyáron a munka mellett utazásra is szakít időt. Az elmúlt időszakban Párizsból és Nápolyból is posztolt az Instagram oldalára.

Mészöly Anna színésznő ugyan nem megyénkben, hanem Kecskeméten született, de 2018 óta a Miskolci Nemzeti Színház tagja, idén Soós Imre díjat is átvehetett. Fantasztikus színházi szerepei mellett több sikeres filmben is láthattuk. Legismertebb alakításai A martfűi rém és a Drakulics elvtársban játszott szerepei voltak, de nagy reményekkel várhatjuk a napokban debütált mozit is, amely a legújabb filmje, címe az Együtt kezdtük – legutóbbi posztjai is ennek a filmnek a premierjével kapcsolatosak.

Deniz rapper, énekesKazincbarcikán született, már 2005 óta aktív énekes, igazán nagy áttörést 2014-ben ért el Egyetlen című dalával, amely Fonogram-díjat nyert, az év dala kategóriában. 2017-ben Kazincbarcika önkormányzata BarcikArt díjban részesítette. Karriere gyakorlatilag megállíthatatlanul ível felfelé. Számára a nyár azonban nem csak a koncertezésről szól, de a pihenésre és sportolásra is szán időt. Instagram oldalára legutóbb bajai fellépéséről tett közzé bejegyzést, korábban azonban nyaralásáról is megosztott néhány képet.

Dzsúdló énekes, előadó Miskolcon született és Mezőzomboron nevelkedett, majd a Zrínyi Ilona Gimnáziumban érettségizett, később pedig a Budapesti Metropolitan Egyetemen tanult. Az igazán nagy áttörést 2020-ban Fotófóbia nevű albumával érte el, amely Magyarország egyik legtöbbet hallgatott előadójává emelte. Ebben az évben megnyerte az MTV EMA legjobb magyar előadójának járó díjat, majd 2021-ben Fonogram díjat is nyert. A nyarat leginkább munkával tölti, sorra tartja a koncerteket, készíti a dalokat. Idén a Volt Fesztiválon is fellépett, Instagram oldalán erről is megosztott néhány képet.

Cikksorozatunk első részét itt olvashatják és megtudhatják, hogyan tölti a nyarat Vajna Tímea, Veréb Tamás, ByeAlex és Rubint Réka. A második részit pedig itt olvashatják és kiderül hogyan telnek Pál Dénes, Majka, Mikó Fanni és Kiss Ádám mindennapjai.

Kapcsolódó cikkek