Így töltik a nyarat a borsodi celebek

Megosztás

Tombol a hőség, igazi nyári napokat élünk, így annak jártunk utána, hogy a borsodi származású sztárok hogyan hűsítik magukat és mivel töltik napjaikat.

Az egyik legismertebb híresség, Vajna Tímea a Herman Ottó Gimnáziumban érettségizett, majd a Miskolci Egyetemen szerzett diplomát. Igazán ismertté Damu Roland párjaként vált, különösen azt követően, hogy bántalmazással és szexuális bántalmazással vádolta a színészt. Ezt követően ismerkedett meg az azóta elhunyt Andy Vajna magyar-amerikai filmproducerrel, akivel 2013-ban házasodtak össze. A hölgy nyara igazán izgalmas. Az elmúlt napokban Görögország luxusnyaralóhelyéről posztolt közösségi felületeire, előtte pedig Mexikóban járt. Követőit nemcsak a táj szépségével, de erősen erotikus képeivel is megörvendeztette.

A hölgyek legújabb kedvence, Veréb Tamás Miskolcon született, tanulmányait a Diósgyőri Gimnáziumban végezte. Színpadon a Miskolci Nemzeti színházban debütált, mindössze 9 évesen. 2016-ban nyerte meg a Sztárban sztár 4. évadát. Legfrissebb közösségi médiás bejegyzéseiből láthatjuk, hogy ő is küzd a hőséggel. Ezért gyakran meg is szabadul a felsőjétől, illetve a medencében próbálja átvészelni a kánikulát.

A hazai zenei világ sztárja, ByeAlex a Miskolci Egyetemen szerzett diplomát filozófusként. (!) Országosan 2013-ban vált ismertté, amikor az Eurovíziós dalfesztiválon ő képviselhette Magyarországot. 2016 óta az X-faktor mentora és ő tartja a rekordot a mentorok között, hiszen már három alkalommal is győzedelmeskedett valamelyik versenyzője. Munkája miatt a nyara idén sem a pihenésről szól, közösségi médiás bejegyzései alapján folyamatosan járja az országot és koncertezik, illetve mindeközben az X-faktor új évadát is forgatják. Legutóbbi posztja szerint épp most lett vége a tábor hetének.

A legismertebb hazai fitnesscsalád női tagja, Rubint Réka Kazincbarcikán született és itt végezte középiskolai tanulmányait is. Magyarország egyik legkedveltebb edzőjét 2017-ben a Forbes beválogatta a 10 legbefolyásosabb médiában szereplő nő közé, de a sikernek ára van: bejegyzései alapján ő is munkával tölti a nyarat. Legutóbb Tiszalökről és Csávolyból posztolt az Instagramra.

Nótár Mary ugyan Veszprémben született, de fiatalkora leginkább Taktaharkányhoz és Miskolchoz köti. 2002-ben indult be igazán a karrierje. 2007-ben Zámbó Jimmy díjat kapott, 2014-ben és 2015-ben pedig Fonogram díjat vehetett át. Nála is a munka dominálja a nyarat, legutóbb épp megyénkből, egy ózdi koncertjéről osztott meg fényképet az Instagramon, előtte pedig a Campus Fesztiválon lépett fel.

Kapcsolódó cikkek