Így töltik a nyarat a borsodi celebek, 2. rész

Megosztás

Tombol a hőség, igazi nyári napokat élünk, de mi nem a vízparton pihenünk, hanem elmondjuk önöknek, hogy a borsodi sztárok hogyan hűsítik magukat július végén-augusztus elején. Előző cikkünkben bemutattuk, hogy mivel tölti a nyarat Vajna Tímea, ByeAlex, Veréb Tamás, Rubint Réka és Nótár Mary.

Pál Dénes Miskolcon született, középiskolai tanulmányait a Fráter György Katolikus Gimnáziumban, felsőfokú tanulmányait pedig a Miskolci Egyetemen végezte. 2013-ban vált országosan ismertté, amikor megnyerte a The Voice – Magyarország hangja elnevezésű tehetségkutatót. Szintén ebben az évben indult el az A Dalban, ahol zeneszámával egészen a döntőig jutott. A borsodi híresség nyara egészen biztosan egy életre emlékezetes lesz, hiszen néhány hete házasodott össze gyermeke édesanyjával, erről az Instagram oldalán is osztott meg képeket. A nagy esemény előtt egyébként Spanyolországban próbálta kiheverni az egész éves fáradalmakat.

Majka, az ózdi születésű rapper még 2002-ben lett országosan ismert a Való Világnak köszönhetően, azóta azonban zeneszerzőként és műsorvezetőként tevékenykedik. A napokban jelent meg a Forbes listája a legértékesebb magyar hírességekről, amelyen az első helyet éppen ő foglalhatta el, Sebestyén Balázst megelőzve. A híresség nyara leginkább a munkáról szól, folyamatosan fellépései vannak, a családjáról és a nyaralásáról nem posztol. A napokban is csak a mezőtúri és tokaji koncertjeiről tudósított az Instagram oldalára, illetve a heti ózdi fellépéséről is olvashattunk a sajtóban.

Mikó Fanni modell Miskolcon született és Sajószentpéteren él. A Magyarok Világszépe cím tulajdonosa és elnyerte a Miss Intercontinental 2019 címet is. A nyarat leginkább utazásokkal tölti. Júniusban Montenegróból posztolt Instagram oldalára, a napokban pedig egy hajóból tett közzé képet. A történetében lévő fotókból kiderül az is, hogy Németországban, Hollandiában és Dubajban is járt már a nyáron, tehát igazán aktívan és mozgalmasan tölti az időt.

Kiss Ádám humorista szintén Miskolcon született, bár gyermekkorának jelentős részét Németországban töltötte, majd a szerencsi Bocskai Gimnáziumban tett sikeres érettségi vizsgát, ezt követően a Budapesti Gazdasági Főiskolán diplomázott. Országos ismertséget a Fábry Sándor fémjelezte Esti Showdernek, majd a Shoder Klubnak köszönhetően szerzett, ezt követően kezdett el igazán szárnyalni a karriere. Kiss Ádám a fellépések mellett a pihenésre is szakít időt. A napokban tett ki egy képet Instagram oldalára horvátországi nyaralásáról.

Kapcsolódó cikkek