A részeg miskolci biciklis lek**vázta a rendőrnőt és menekülni próbált

Megosztás

A férfi nem igazán volt közlekedésre alkalmas állapotban. De a jelek szerint kulturált kommunikációra képes sem volt.

Egy miskolci férfi részegen biciklizett a városban, ami miatt a rendőrök meg akarták állítani. A biciklis azonban erre nem volt hajlandó, szidta a rendőröket, egyiküket prostituáltnak nevezte, majd megpróbált elmenekülni – írja az Origo.

A 62 éves férfi tavaly, december végén az egyik délelőtt részegen biciklizett Miskolcon. Dülöngélt, többször elvesztette az egyensúlyát, emiatt az egész utat elfoglalta. A rendőrök utána mentek, és először szirénázással próbálták megállítani, de a férfi nem reagált. Amikor mellé értek, a lehúzott ablakon keresztül mondták neki, hogy álljon meg. ERRE A BICIKLIS KIABÁLVA SZIDTA ŐKET, KIJELENTETTE, HOGY SOHA NEM FOG MEGÁLLNI, VALAMINT A RENDŐRNŐNEK AZT MONDTA, HOGY EGY SZŐKE PROSTITUÁLT.

A rendőrök ismét meg akarták állítani, a férfi pedig egyre gyorsabban tekert. AZT MONDTA, HOGY NEM TUD MEGÁLLNI, MERT ELTÖRIK A LÁBA HA LERAKJA.Menekülés közben leszállt a bicikliről, majd azt tolva megpróbált leszaladni az egyik aluljáróba, de a rendőrök utolérték és elfogták. A biciklis ellenállt, azt kiabálta, hogy ők csak álrendőrök, hívjanak igaziakat.

Az ügyészség becsületsértéssel vádolja a büntetett előéletű férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje közmunkára.

Kapcsolódó cikkek