Nagyon bevédi propagandaközpontját a Fidesz: csak a bejárati ajtók több, mint félmilliárdba kerültek

Megosztás

A római pápához könnyebb lesz bejutni, mint a közszolgálati televízió székházába. Mitől tart ennyire a Fidesz? Többszörös beléptetés, atomtámadásra készült kapuk, golyóálló biztonsági üveg a recepciósnál és sok más érdekesség.

2006-ban rendőröknek kellett védeniük az épületet a törő-zúzó tömegtől, a bejutás sem jelentett számukra nagy akadályt. A felújítások után, nagyon úgy fest, ilyen már nem fordulhat elő, olyan szinten bevédte Orbán az egyik legfontosabb bástyát, az állami tévét, ami naponta 24 órában sugározza a Fidesz-propagandát.

A részletekről Hadházy Ákos számolt be a Facebookon:

“Az állami tévé valószínűleg atomtámadásra készül a Kunigunda utcában… Képeket kaptam a darabonként 100 millióba kerülő, összesen több, mint fél milliárdért (!) beszerzett kapukról. Már a recepciós pultot is 3 méteres vastag acél oszlopok közé telepített golyóálló biztonsági üveg védi, fölötte még -biztos, ami biztos- egy fél méteres rács feszül.

A zsilipkapuk is golyóálló üvegből készültek és három (!) szenzor, egy súlymérő, egy infravörös és egy lézeres érzékelő ellenőrzi, hogy egyszerre csak egy ember lehessen benne. Miután valaki az egyik oldalon belépett, az ajtó bezárul és a túloldali csak akkor nyílik, ha az illetőnek van saját belépőkártya, vagy a túloldali biztonsági őr megnyom egy gombot A legócskább diktátorokat megszégyenítő paranoia ez, ahogyan az egyik legfontosabb bástyájuknak, a propagandának az egyik központját védik”

Íme néhány további kép:

Lehet, hogy egy kép erről: belső tér
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér

Kapcsolódó cikkek