Fekete-Győr elképedt, hogy Jakab Dobrevet segítené győzelemhez

Megosztás

Ahogy az várható volt, a Momentum elnöke és az előválasztás első körében az utolsó helyen végző miniszterelnök-jelöltje is megszólalt Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely összefogása, vagyis pontosabban Jakab Péter erre adott reakciója kapcsán.

Fekete-Győr András nem ért egyet a Jobbik elnökével abban, hogy csökken a kormányváltás esélye, ha Budapest és Hódmezővásárhely polgármestere összefog. Annál is inkább, mert mindketten nyertek már választást a Fidesszel szemben – írja Facebook-posztjában a momentumos, akit a Telex idézett.

„Aki tisztában van a magyar társadalom realitásaival, az pontosan tudja, hogy Dobrev Klárával van messze a legkevesebb esélyünk legyőzni a Fideszt és egy új Magyarországot felépíteni.”

A Momentum elnöke biztos benne, hogy a Jobbik szavazói most elképedve nézik, hogy a DK és a Jobbik fél éve született barátsága abban csúcsosodik ki, hogy Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát. „Mind a momentumosok, mind a jobbikosok tudják: a kormányváltáshoz nem ez az út vezet, hanem a valódi változást akaró városi, vidéki, jobboldali, baloldali és bizonytalan szavazók szövetsége. Mindannyiunk szövetsége” – összegzett.

via Telex.hu

Kapcsolódó cikkek