Tóth Csaba nem megy el az előválasztási vitára, sőt, feljelentette a partizános Gulyás Mártont

Megosztás

Tóth Csaba, az MSZP politikusa videóban jelentette be, hogy nem kíván részt venni a sokak által várt hétfő esti képviselőjelölti vitán Hadházy Ákossal a Partizánon, és azt is megindokolta miért:

„Tudom, hogy egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie, sok mindent el kell viselnie. Nem csak a politikai ellenfeleinek az aljas, lejárató gyűlöletkampányát, de sajnos sok esetben egyes médiumok részrehajló, közvéleményt félretájékoztató megnyilvánulásait is. De mindent azért nem, most betelt a pohár. Gulyás Márton a Partizánban Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyemmel kapcsolatban, amelyekért a mai napon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentettem. Így a mai napon a stúdióban nem, viszont valamikor a bíróságon fogunk majd találkozni”

– mondta Tóth Csaba.

A videó megjelenése után a Partizán egy Facebook posztban reagált a feljelentésre:

„Eddig úgy tudtuk, hogy ún. “kérdésekkel provokálni” kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk.” Azt írják, hogy a vitát ennek ellenére este 7 órakor megtartják annyi résztvevővel, amennyi megjelenik. Gulyás Márton a feljelentésre pedig a vita során, élőben fog reagálni.

(444.hu)

Hozzászólások

Related posts