Nótár Mary közel öt év után tudta bebizonyítani igazát, valóban fogva tartották és vegzálták őt – videó

Megosztás

Amikor ezt először elmondta a nyilvánosság előtt, azonnal két pert akasztottak a nyakába, de aztán fordult a kocka és most már hivatalos, menedzsere és kiadója módszerei túlmentek minden határon.

A per során pedig minden volt, amit el lehet képzelni, hamis tanúk, vádaskodás, két teljesen eltérő történet, amibe aztán a másik fél zavarodott bele. Mary a saját közösségi oldalán írta le a részleteket az ügyről.

“4 év 9 hónap.
Ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy bebizonyítsam a saját igazamat azt, hogy mit tettek velem 2016.09.09-én.
Az évek alatt kaptam hideget-meleget én voltam a legaljasabb, a hazug aki mindent kitalál, a vadállat akitől félni kell-szóval minden amit el lehet képzelni.. Ők meg a (ál)szentek, akik csak jót tettek velem..

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember

2 pert varrtak a nyakamba, abból az egyik, hogy jogtalanul bontottam szerződést, a másikat meg egy videó miatt amiben elmondom a mára már hivatalos IGAZSÁGOT. De őszintén, ki dolgozott volna ilyen emberekkel tovább?
Megharcoltam. A bíróságnak ezúton is köszönöm, hogy az ügyet alaposan átvizsgálták, mindenféle bizonyítékot beszereztek, ezáltal az én szavamat egyetlen egyszer sem kérdőjeleztèk meg, hisz mindent alá tudtam támasztani, ellenben a bűnösök többször elbuktak. Hamis tanúk, mellébeszélés, vádaskodás, önsajnálat ,minden amit el lehet képzelni, hogy mentsék a bőrüket.
Nagyon nehéz és megterhelő volt, nagyon sokszor teli voltam/vagyok félelemmel hisz ők egy báránybőrbe bújt farkasok akik bármire képesek. Bízom benne, hogy elgondolkoznak tettükön és soha nem lesznek hasonlóra képesek!

Köszönöm Nektek akik kitartottatok mellettem, a rajongóimnak a barátaimnak a családomnak,-akik mindvégig támogattak hittek bennem!

Köszönettel és Tisztelettel: Mary”

Ennél is több részletet árult el az RTL egyik műsorában. Nótár Mary csaknem öt évig pereskedett volt kiadójával és menedzserével, akiknek már a bíróság is kimondta bűnösségüket. Mary a Fókusznak mesélte el, hogyan tartották őt fogva és hogyan manipuláltak az őt megillető fellépési díjakkal.

Kapcsolódó cikkek