“Orbán nyíltan kimondta, hogy hazugság volt minden”

Megosztás

Orbán Viktor miniszeterelnök ma reggeli rádióinterjújáról mi is írtunk (ez ide kattintva olvasható), Dr. Keresztes László Lóránt, az LMP politikusa pedig éles hangvételű bejegyzésben reagált az elhangzottakra a Facebook-oldalán.

“ORBÁN Viktor ma reggel a rádióban egészen megdöbbentő kijelentéseket tett‼️ … Immár NYÍLTAN kimondta (amit eddig is tudtunk!), hogy ordas HAZUGSÁG volt minden, amit az EGYETEMI kiszervezések során megfogalmaztak‼️ Tegnap az is kiderült, hogy hiába állították, NEM jönnek uniós források az egyetemeknek – cél a politikai irányítás volt”

– írja posztjában az LMP politukusa.


“Azzal a szófordulattal élt a miniszterelnök, hogy „támadásban vagyunk”. Így van: TÁMADÁSBAN vannak a NEMZETI ÉRDEKEK, az EGYETEMEK ellen, és a KÖZVAGYON kiszervezéséért Ezen a héten 1000 milliárdos KÖZVAGYONT szerveztek ki, POLITIKAI irányítás alá helyezték szinte a teljes magyar felsőoktatást – majd kiderült, hogy (erről is) HAZUDTAK: nem jönnek uniós források az egyetemeknek! Leszerződtek a KÍNAI Kommunista Párt egyetemével egy 500 milliárdos bizniszről, ami sokkal több, mint amit egy év alatt a teljes magyar felsőoktatásra fordítanak.”

Végül azzal zárta mondandóját, hogy:

“Világosan kimondta ma reggel, hogy a visszavonhatatlan POLITIKAI irányítás volt az EGYETEMI kiszervezések szándéka, annak érdekében, hogy kormányváltástól függetlenül ŐK irányíthassák a felsőoktatást, a nemzetinek hazudott, valójában nemzetárulásra épülő politikájuk kiszolgálására. Végül… a miniszterelnök még azt is odavetette, hogy nem tud tisztelettel tekinteni az egyetemekre. Miniszterelnök Úr! Mi tiszteljük a magyar egyetemeket, tiszteltjük a tradíciókat, tiszteljük a hagyományokat, és tiszteljük az EGYETEMI autonómiát – amit HELYRE FOGUNK ÁLLÍTANI 2022-ben!”

Kapcsolódó cikkek