Hadházy: A kormány látványosan hazudik, a valós járványhelyzet sokkal rosszabb, mint amit bevallanak

Megosztás

Az általában kormánykritikus független képviselő durva kijelentéseket tett a jelenlegi járványügyi kezeléssel kapcsolatban. Hadházy Ákos szerint óriási probléma, hogy a kormány és személyesen Gulyás Gergely is a szemünkbe hazudik, mindezt úgy, hogy az orvosi kamara állításait hazudtolják meg. Mindenáron úgy állítják be, hogy minden rendben.

A képviselő saját Facebook-oldalán tette közzé felháborodását.

“Hihetetlen és egyben tragikus, ahogyan a propaganda próbálja elhazudni a helyzet súlyosságát. Az is durva, ahogyan Gulyás hazudik, de ahogyan az Országos Mentőszolgálat próbálja saját bajtársainak agyát mosni, az is egy új szint.

Persze nagyon sok üzenetet kapok mentősöktől, hogy a keddi 4400 eset maximum akkor igaz, ha a fuldokló fertőzöttek beszállítását nem számolják hozzá. Több forrásom szerint pl kedden éjszaka már az 5800-as esetszámnál tartottak. De aki csak ránéz a Honvéd Kórháznál feltorlódott mentőkre, az is el tudja dönteni, hogy mi a hazugság: az, hogy minden rendben van, vagy az, hogy az egészségügy összeomlott a későn meghozott intézkedések és a kaotikus “járványvédelem” miatt.

Lehet, hogy egy kép erről: utca és út
Feltorlódott mentők a Honvéd Kórháznál – nyilván ez is hazugság a kormány szerint
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „!!444!!! FRISS FONTOS MAG MAGYAKUKS/ KORMÁNYA Guly Gulyás: Álhír, hogy kapacitásprobléma van az egészségügyben”
Az egészségügyi dolgozók hogy érzik? Van kapacitásprobléma, vagy sem? Minden rendben lenne hazánkban?

A tények ismerete nem a politika miatt fontos, hanem azért, mert emberéletek múlnak rajta. Ha az emberek elhiszik a hazugságot, hogy mindenki megkaphatja a megfelelő kezelést, akkor sokkal óvatlanabbak lesznek annál, mint amit a drámai helyzet megkövetel. Ez pedig tovább rontja a helyzetet.”

Kapcsolódó cikkek