Nagy csattanás Miskolcon, feszítővágóval kellett kiszabadítani az egyik autó vezetőjét

Megosztás

A kereszteződésben a sofőr hölgy nem adta meg az elsőbbséget a teherautónak, ez okozta a balesetet.

Összeütközött két gépkocsi és egy teherautó csütörtök délelőtt a Gózon Lajos és Mexikóvölgy utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést.

Varga Rudolf, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, egy szabályosan közlekedő kamion oldalát kapta el autójával az elsőbbségadást elmulasztó női sofőr, aki könnyebben megsérült a balesetben. A személyautóba hátulról egy másik kocsi is belehajtott, de abban a járműben nem sérült meg senki.

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az egyik személyautó sofőrjét feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították a járműből, majd átadták a mentőknek.

Az érintett útszakaszon, a helyszíni szemle idején, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A teljes szakaszt lezárták.

Az MVK Zrt. Facebook-oldalán közölte, hogy a 9-es, a 21-es és a 68-as autóbuszok egyik irányban sem érintik a Vasgyár, Vasgyári temető, Bolyai Farkas utca és Tatárdomb megállóhelyeket. Déli tizenkettő előtt mindhárom viszonylat visszatérhetett eredeti útvonalára. (Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek