Fekete-Győr: Orbán a magyar történelem legnagyobb tolvaja

Megosztás

Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével és egyben miniszterelnök-jelöltjével beszélgetett a bahir.hu – ebből szemezgetünk most.

Engem indít a Momentum az előválasztáson az ellenzéki miniszterelnök-jelölt pozíciójáért, mert kell, hogy legyen képviselője az új politikai generációnak. Győzelemre készülök, de természetesen támogatom a végső győztest, bárki is legyen az

– mondta Fekete-Győr a jelöltségéről.

Bármelyik eddig bejelentkezett miniszterelnök-jelölt le tudja győzni Orbán Viktort. Az ellenzéki jelöltek jók, míg Orbán Viktor és családtagjainak gazdagodásából, az ország felvásárlásából egyre többeknek van elege. A fő kérdés inkább az, hogy milyen országot építünk 2022 után. Merthogy nem csak kormányváltásra, hanem korszakváltásra van szükség: új arcokkal kell egy új Magyarországot építeni. Orbán Viktor a magyar történelem legnagyobb tolvaja, aki elárulta a rendszerváltást.

Ami pedig az ő és Orbán Viktor közötti hasonlóságokat és különbségeket illeti:

Orbán Viktor az egyszemélyi hatalomban és a lopásban hisz. Én a tisztességben, becsületben, és abban, hogy egy ember sem tévedhetetlen. Hatalmas segítség, hogy nem egyedül vágok neki az előválasztásnak: ott van mellettem Cseh Katalin, Donáth Anna, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és a Momentum teljes közössége – polgármesterektől aktivistákig.

Kapcsolódó cikkek