Meglepődünk? A kormány a konzultáció hirdetésére használja az oltáshoz kötelező regisztrációnkat

Megosztás

A biztonság kedvéért még emailt is küldenek. Ezután maradt még kérdésünk, miért is volt olyan fontos megadni személyes adatainkat? Mi járultunk hozzá, önként. Rogánék pedig köszönik szépen a lehetőséget és bombáznak saját propagandájukkal.

A járvány még erőteljesen jelen van, de az oltási program előrehaladása lehetővé teszi, hogy konzultációt indítsunk az újraindításról. Most Ön is elmondhatja véleményét az újraindítás legfontosabb kérdéseiről

– ezt írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) hétfőn e-mailben azoknak, akik, amikor regisztráltak a koronavírus elleni védőoltásra, hozzájárultak ahhoz, hogy adataikat „későbbi kapcsolattartás céljából” is kezeljék. Az új nemzeti konzultációt reklámozó üzenet alatt a Koronavírus Tájékoztatási Központ szerepel aláíróként.

Semmi különös, “csak” kormánypropaganda fogad az oltási regisztrációs oldalon

Emellett az újraindításról szóló konzultáció hirdetése fogadja azokat is, akik a vakcinainfo.gov.hu oldalra látogatnak, hogy regisztráljanak a védőoltásra:

Mint a vakcinainfo.gov.hu indulásakor megírtuk, a regisztrációnál kétféle adatkezelést is felajánl az oltásregisztrációs honlap, az egyik esetében a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodához kerülnek az adataink. Ehhez tartozik a KTK és a Nemzeti Konzultációs Központ is.

Hvg.hu

Kapcsolódó cikkek