Amiért Karácsony Gergelyt agyba-főbe támadta a kormánymédia, éppen azt jelentette be tegnap Orbán Viktor – vajon őt is így fogják kiosztani?

Megosztás

A legérdekesebb forgatókönyv jött össze az iskolai tesztelést illetően, ami tökéletesen kivetíti számunkra a mai magyar belpolitikát. A múlt héten a főpolgármester előállt egy ötlettel a gyorsteszteket illetően, amiért a kormányzati támadó propagandagépezet ízekre szedte, dilettánsnak nevezte. Egyetlen nap múlva Orbán Viktor ugyanezt a módszert tette kötelezővé. Mit reagál a kormánymédia? Fülét-farkát behúzva hallgat, vagy kimagyarázza a kimagyarázhatatlant?

Orbán Viktor ma gyorsteszteket ígér az iskolákba, pedig amikor Karácsony Gergely a múlt héten ugyanezt tervezte, tegnap tiltakozott a Nemzeti Népegészségügyi Központ, és a közmédia meg az egész fideszes médiavilág is nekiesett a főpolgármesternek.

Csak néhány példa a kormánypárti média támadásaiból – aztán másnap Orbán pont ugyanezt jelentette be

Karácsony ezt nem hagyta szó nélkül, és megosztott egy képet a fideszes média tegnapi címeiből válogatva és egy képet a gyorsteszteket bejelentő Orbánról annyi szöveggel, hogy:

„Vajon szegény miniszterelnök úr mit fog kapni ezért a propagandamédiától?”

Vajon a fideszes propagandamédia dilettánsnak fogja nevezni Orbán Viktort is? A választ előre tudjuk…

444.hu

Kapcsolódó cikkek