A Momentum elnöke szerint előválasztást kell majd tartani 2022-ben Szerencsen

Megosztás

Fekete-Győr András az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt hétfő este, ahol a borsodi időközi országgyűlési választással kapcsolatban kérdezték a Momentum elnökét. Személyes tapasztalatairól is beszámolhatott a televízióban, a pártelnök ugyanis Mezőzomborban állt szavazatszámlálónak, hogy őrködjön a választás tisztasága felett. 

A pártelnök sok kisbuszt látott kora reggel a szavazókör előtt, amelyek szervezetten szállították az embereket, ők azonban azt mondták Fekete-Győrnek, hogy a szavazás után továbbindulnak a szüretre. A pártelnököt ez a magyarázat nem győzte meg, ezért feljegyzést készített az általa szabálytalannak vélt esetekről. 

A Momentum elnöke úgy látja, Koncz Zsófiát elrejtették a kamerák elől, a kampánya csak helyben zajlott, miközben a Fidesz törekedett arra, hogy az ellenzéki jelöltet, Bíró Lászlót országosan is amortizálja. 

FEKETE-GYŐR ANDRÁS SZERINT, MIVEL BÍRÓ LÁSZLÓ VESZÍTETT AZ IDŐKÖZI VÁLASZTÁSON, EZÉRT EBBEN A VÁLASZTÓKÖRZETBEN AZT TARTANÁ IGAZSÁGOSNAK, HA ELŐVÁLASZTÁST RENDEZNÉNEK, HOGY 2022-BEN OLYAN SZEMÉLY INDULJON A FIDESZ ELLEN, AKI BIZTOSAN NYERNI TUD.

Ha Bíró László lesz ez a személy, akkor van legitimációja – jelentette ki a pártelnök. 

Index.hu

Kapcsolódó cikkek