Ezért kell mindannyiunknak elmenni szavazni vasárnap – videó

Megosztás

Óriási a tét, egyrészt a Fidesz kétharmadának lebontása, másrészt a borsodiak saját sorsukról is dönthetnek. Az ellenzék képes volt a teljes összefogásra Borsod megyében, most a választókon a sor, hogy véleményt mondjanak a luxusjachtozásról, a helikopterezésről, a balatoni villákról, a Fidesz milliárdos pénzszórásairól, ahol a foci fontosabb, mint az egészség.

Az utóbbi bő egy évben többször is láthattuk, hogy megingatható a Fidesz egyeduralma. Bár a kormánypárti támadógépezet hetek óta le nem szállt az ellenzéki közös jelöltről és folyamatos negatív kampányt folytatott ellene, így is bőven van esély megtörni Orbánék uralmát. Bíró László, az ellenzék közös jelöltje saját Facebook oldalán osztott meg egy videót.

“Miért kell mindannyiunknak elmenni szavazni vasárnap❓ A videóból kiderül❗Mezei Zsolt, Demeter Márta, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Szabó Tímea, Kunhalmi Ágnes és Márki-Zay Péter üzent a borsodiaknak, abaújiaknak és hegyaljaiaknak. Köszönöm szépen a támogatásotokat! 🙏Vasárnap menjünk el szavazni, és bontsuk le együtt a kétharmadot! 🇭🇺

Facebook

Kapcsolódó cikkek