Forradalmi fitneszfogantyúk

Megosztás

A mindennapi cselekvéseinket, legyen az munka vagy szabadidős tevékenység, elsősorban a kezünkkel végezzük. Ahhoz, hogy a munkát el is tudjuk végezni, számos esetben valamiféle eszköz használatára is szükségünk van. Fontos tehát, hogy a kezünket is védjük, és olyan eszközöket alkalmazzunk, amelyek elősegítik a biztonságos és hatékony munkavégzést. Bármilyen eszközhasználatról is legyen szó, a csúszásmentes, könnyen tisztítható felület, a minőségi anyagból készült tárgy nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeresen elvégezzük a feladatunkat. A különféle fogantyúk, kapaszkodók, nyelek, markolatok esetében pedig kifejezetten lényeges, hogy milyenek.

Biztos fogás

Az egészséges élet szerves része a rendszeres testmozgás, sportolás. Sokan a konditermi edzést választják, hiszen nagyfokú szabadságot biztosít, és sokféle géppel, eszközzel lehet erősíteni. A konditermi berendezéseknél a legtöbb esetben szükségünk van a kezünkre, hogy elvégezhessük a gyakorlatokat. Ezért sem mindegy, hogy mivel, hol és hogyan fogjuk meg a különböző gépeket.

A Tryon cég egyedülálló a világ fitneszpiacán. A spanyol gyártó nem kevesebbre vállalkozott, mint a biomechanika, az ergonómia és az innováció ötvözésére. A mérnökök azt tűzték ki célul, hogy a Tryon minden sportoló számára, kortól, nemtől függetlenül hatékony fitneszkiegészítőket adjon. A Tryron markolatok egyedülálló élményt jelentenek: használatukkal a legnagyobb kényelemmel és biztonsággal végezhetjük az erősítő gyakorlatokat.

Tryon markolatok

A Tryon fogantyúk megalkotása egy teljesen új koncepción alapul. A termékek kialakításakor egyenértékű hangsúlyt kaptak a kiváló minőségű anyagok, az egyedi dizájn és az ergonomikus kialakítás. A markolatok tervezésénél a vezérelv a folyamatos termékfejlesztés és innováció.

A fogantyúk kialakítása miatt a kezek már az első pillanattól felveszik az ideális tartást és megfelelő ergonómiai helyzetbe kerülnek. Így az edzés még hatékonyabbá válik, és a gyakorlatvégzés során végig fenntartható a helyes testtartás. A markolatok hozzájárulnak az ízületek védelméhez, az erőkifejtést az érintett izomcsoportokra irányítják. Használatukkal elkerülhető a túlterhelés, az ujjak, csukló, karok, vállak is kíméletesen mozoghatnak. 

Miért a Tryon?

A kényelmes markolatokat, köteleket edzők és profi sportolók javaslataival összhangban alkották meg. A fogantyúkkal az edzés komfortos, biztonságos és eredményes. Mindemellett impulzív megjelenésének, egyedi külsejének köszönhetően a konditerem látványos eleme a Tryon fogantyúkat tároló állvány.

Ha Ön is szeretné konditerme felszereltségét Tryon eszközökkel bővíteni, kérjük, hogy keresse fel a Mánia Fitness weboldalát! A honlapon a széles körű termékkínálat mellett minden, a konditermek világával kapcsolatos lényeges információt megtalál.

Kapcsolódó cikkek