Ha Red Bull Racing szurkoló vagy, mindenképpen olvasd el!

Megosztás

A Red Bull névről sokáig mindenkinek az energiaital jutott eszébe, ám ez a 2000-es évek közepétől megváltozott. A márka erőteljes reklámkampányba kezdett, futballklubot és Forma-1-es csapatot is vásároltak, amelyeket aztán kivétel nélkül sikerre vezettek.

Miért a Red Bull Racing az egyik legnépszerűbb csapat?

A Red Bull Racing csapat 2005-ben mutatkozott be a Forma-1-ben. Az első évek a rutinos David Coulthard vezetésével inkább a tapasztalatszerzésről szóltak, a kitartó munka pedig elnyerte jutalmát, hiszen 2009-től a csapat aranykora következett.

A Mark Webber, Sebastian Vettel páros segítségével 2010-től sorozatban négyszer sikerült elhódítaniuk a konstruktőrök világbajnoki címét, ami óriási népszerűséget és rengeteg szurkolót hozott az istállónak. Ráadásként Vettel egyéni bajnoki címeket is ünnepelhetett ezekben az években. Nem csoda, hogy az ifjú német versenyzőt mindenki a legendás Michael Schumacherhez hasonlította, rajongótábora pedig több milliósra hízott.

Webber, majd Vettel távozásával a csapat eredményessége némileg visszaesett, de Daniel Ricciardo vakmerő versenyzéssel továbbra is szállította a futamgyőzelmeket. A 2016-os idénytől leginkább az ifjú Max Verstappen sikereiért szoríthatnak a Red Bull Racing szurkolói, aki évről évre fejlődve 2020-ban a címvédő Lewis Hamilton egyik legnagyobb kihívójának számít. A szintén igen fiatal Alexander Albonnal kiegészülve az osztrák istállónak jó esélyei vannak a Mercedes megszorongatására a kontruktőri versenyben.

A szurkolókról

A csapatot mindig népes szurkolótábor biztatja a versenyeken, különösen igaz ez a hazai pályán rendezett osztrák nagydíjra. Akár versenyhétvégéről van szó, akár a mindennapokról, a szimpatizánsok előszeretettel mutatkoznak a Red Bull emblémájával ellátott ruhadarabokban vagy kiegészítőkkel, azonban ezek beszerzése nem könnyű feladat, hiszen sok cég árul gyenge minőségű utánzatokat.

Milyen az ideális szurkolói webshop?

  • Kizárólag a hivatalos gyártó minőségi termékeit forgalmazza,
  • Jegyvásárlási lehetőséget is nyújt valamennyi futamra,
  • Nemcsak a Red Bull Racing logójával ellátott cuccok, de Max Verstappen szurkolói pólók és sapkák is kaphatók,
  • Széles termékkínálat: a már említett pólókon, valamint sapkákon kívül nadrágok, pulóverek és kabátok is kaphatók, nem is beszélve a különféle ajándéktárgyakról,
  • Pontos mérettáblázat segít a megfelelő ruhadarab kiválasztásában,
  • Ingyenes kiszállítást nyújt, raktáron lévő termékek esetén akár egy munkanap alatt,
  • Törzsvásárlói kedvezményt ad

Amennyiben érdekel egy ilyen megbízható, sokoldalú webáruház kínálata, mindenképpen keresd fel a FansBRANDS.hu oldalt, és szemezgess a menő Red Bull Racing termékek közül!

Kapcsolódó cikkek