Szerepjátékok minden mennyiségben

Megosztás

Ismerősen csengenek az Ötven árnyalat filmek? Végignézte az összes részt és úgy gondolja, hogy vannak benne hasznos és izgató ötletek? Akkor mi tartja vissza attól, hogy kicsit elmélyedjen a BDSM csábító világában? Tartson velünk, és bevezetjük a titkos gyönyör vörös szobájába!

Könnyed fájdalom

A fájdalom tűrésének is számos fokozata létezik. Vannak, akik számára egy erősebb fenékre paskolás is már túlmegy a határon, míg mások nagyobb fájdalomtűrő képességgel rendelkeznek. Az eszközök választéka nagyban függ attól, hogy hogyan szeretnénk használni és milyen keménységre vágyunk. A gyengédebb verzióhoz nagyon jó szolgálatot tehet egy paskoló, ha pedig romantikus kedvünkben lennénk, akkor akár olyat is választhatunk, ami egy szív mintázatát rajzolja ki az ütés helyére. 

A cirógatók is a kellemesen gyengéd vonalat képviselik, ám ezekhez a legjobb, ha beszerzünk egy maszkot vagy épp szemtakarót. Izgalmas, hogy nem tudjuk, hol fog érni a következő cirógatás.

A korbácsok is különböző szintenként csoportosíthatóak, függően attól, hogy mi a velük szemben támasztott elvárás. Csak célzás jelleggel jelenjen meg, vagy csattanjon is nagyokat, esetleg hagyhat is nyomot? Arra nagyon kell figyelni, hogy a test lágy részeit minden durvább eszköznél kerülni kell. 

A bilincset még ide soroljuk, bár természetesen az igénybevétel módjától függ igazán, hogy milyen kategóriába esik. Léteznek szőrmés, színes, játékos bilincsek, de zsanéros és bőrből készült darabok is a keményebb menetekhez. 

Közepes és kemény műfaj

A felsoroltak mindegyikét lehet keményebben és lágyabban is használni, de persze nem biztos, hogy az a cél. 
A különböző szájpeckek között is akadnak egyszerűbb és extrémebb variációk is, annak függvényében, hogy mik az igények. Sőt, van köztük olyan is, amihez bimbócsipesz is van, így igazán gyönyörteljes lehet a fájdalom.

Fájdalomkeltő ingerkerekek is szerepelnek a Szeresdmagad.hu BDSM árukínálatában, nem is beszélve a különböző csiklócsipeszekről. Ezek mindegyike intenzív fájdalmat és persze gyönyört is okozhat, hiszen a kíméletlenül hegyes tűk igen erőteljes nyomot hagyhatnak a bőrön. 

Végül pedig az orvosi eszközök is ide tartoznak, amiknek a segítségével bármikor megvizsgálhatjuk a partnerünket. Sőt, akár prosztatavizsgálat is szóba jöhet, ha mindenki úgy akarja.

Felkeltette az érdeklődését a számos BDSM eszköz? Igazi kuriózum a gyönyör és a fájdalom viszonya? Mi tartja vissza? Ne habozzon, próbálja ki, ha erre vágyik, hiszen sosem tudhatjuk, hogy kiből mit hoz ki egy extrém szexuális élmény!

Kapcsolódó cikkek