A legújabb trendek a szépségápolásban

Megosztás

Testünk leginkább reflektorfényben lévő része az arcunk, így nem csoda, hogy próbáljuk fiatalon tartani és megóvni a környezet káros hatásaitól. A 21. század szépségipara szerencsére felismerte, hogy minden ember bőre különböző, egyedi törődést igényel, mert csakis így érhető el a kívánt pozitív hatás. A fogyasztói oldalon is egyre nagyobb tudatosság figyelhető meg: az emberek egyre jobban megismerik bőrük sajátosságait és próbálnak ennek megfelelő speciális, környezetbarát készítményeket választani. Az alábbiakban bemutatunk néhány innovatív terméket, amelyeknek Te is hasznát veheted a mindennapokban.

Személyre szabott ápolás

A Clinique ID legújabb generációs arcápolóit gyakorlatilag mindenki a saját igényeihez szabhatja. Kiválaszthatod a bőrtípusodhoz leginkább passzoló hidratálót, majd a koncentrátumot, attól függően, hogy feszesíteni, ránctalanítani vagy frissíteni szeretnéd bőrödet, esetleg valamilyen irritációt kezelnél vele. A húszféle lehetséges kombináció közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

Mondj nemet a ráncokra!

Az arcápolást és a ráncok megelőzését nem lehet elég korán kezdeni! Jól tudja ezt a Z-generáció is, ezért egyre többen használnak közülük éjszakára arcmaszkot, amelyek hidratálják és ragyogóvá teszik a bőrt. A My Clarins gyógynövényes maszkja a fentieken túl speciális formulájával védi az arcbőrt a légszennyezés káros hatásaival szemben is.

Tökéletes védelem a városban

Az ezredfordulós nemzedék imádja a városi pörgést, de szeret minél több időt a szabadban tölteni. Ez az életmód viszont az arc komplex ápolását igényli. A Shiseido városi napvédő krémje nemcsak az UV-sugaraktól óvja meg az arcbőrt, de a légszennyezés káros hatásaitól is véd, miközben nem hagy nyomot, és alapozó alatt is használható.

100% természetesség

A Kiehl’s új arcolaja zöldoregánó- és kendermagolaj kivonatának köszönhetően megnyugtatja az irritált, kipirosodott bőrt. A 100%-osan természetes összetevőkből álló készítmény pattanásgátló formulájának köszönhetően ideális választás az erre hajlamos korosztály számára is.

Gyógyír az ekcémára

Napjaink egyik népbetegsége az ekcéma, amely a bőr allergia vagy irritáció miatt bekövetkező gyulladása. A La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ fantázianevű balzsama megerősíti a bőr mikrobiomját, amely így ellenállóbbá válik az ekcémát okozó baktériumokkal szemben.

Innovatív hajápolás 

A Kérastase innovatív termékei az eddigiekhez képest jóval hatékonyabb hajápolást tesznek lehetővé. A sűrű, gél állagú hajmaszk és bőrradír a szokásos termékeknél eredményesebben távolítja el a szennyeződéseket valamennyi hajtípusról és a fejbőrről. Használatuk nemcsak megnyugtatja a fejbőrt, de táplálja és sűrűbbé is teszi a frizurát.

Kapcsolódó cikkek