A legjobb ajándék születésnapra – avagy ne légy sablonos!

Megosztás

Közeleg a nagypapa születésnapja? Nem tudod mivel lepd meg a legkedvesebb kollégádat, amivel senki más nem fogja? Válassz nekik egyedi, születésnapi újságot!

Ugye, milyen egyszerű és nagyszerű egyben? Nincs is másra szükséged, mint egy kis kutatómunkára, vagyis meg kell tudnod a pontos születési dátumát az illetőnek, és valahonnan be kell szerezned egy régi, poros, csecsemőkori képet az illetőről. Ha ezek megvannak, ki kell töltened egy megbízható webáruháznál a születésnapi újság megrendelésére vonatkozó kérdéseket, és már kezdődhet is a várakozás.

Azért mégsem ilyen egyszerű, mert meg kell írnod előtte egy rövid köszöntő szöveget, ami a címlapon fog szerepelni a fényképpel együtt az születésnaposról. Arról nem is beszélve, hogy igény esetén több egyedi cikket is fogalmazhatsz, attól függően, hogy hányat szeretnél viszontlátni az újságban. Ha szeretnéd, még egyedi keresztrejtvényt is kérhetsz a lapba, aminek a megfejtése akár egy személyes üzenet is lehet az ünnepelt részére. Akkor sem kell kétségbe esned, ha nincs egy olyan fényképed az illetőről, amit fel lehetne használni, mivel ilyenkor egy korabeli grafikát választhatsz a cikk mellé, vagy akár anélkül is megjelenhet a vezető hír.

Többféle kiadásban megrendelheted az újságot, vagyis egyszerű A/3-as formátumban, merített hengerben, merített borítékban, kávéházi lapozóval, de akár bőrkötésben is, hogy megvédje a sérülésektől.

Az újság több korabeli, aznapi újságból készül, vagyis azok digitalizált vágásából jön létre a tökéletes replika. Fontos, hogy tisztában legyél vele, hogy nem minden napra van ugyanannyi információs anyag, mert van olyan időpont, amikor mondjuk háború dúlt, vagy éppen vasárnapra esett a dátum, és akkor épp nem volt újság nyomtatás. Tehát ilyenkor a környező napok cikkeit használják fel, ha jóváhagyod. Ugyanez igaz arra is, ha esetleg sérült az aznapi újságok valamelyike, vagyis a nem megfelelő tárolás vagy nyomtatás hatására csak mérsékelten olvasható a szöveg. Fontos, hogy minden ilyen kérdésről telefonon egyeztetnek veled a szulinapiujsag.hu munkatársai.

Az ajándék elkészítése átlagos rendelés esetén 1 munkanapot vesz igénybe, valamint házhozszállítás esetén még egy napot, míg kiviszi a futár. Ellenben ha reggel döntesz úgy, hogy egy születésnapi újság lesz a tökéletes ajándék délutánra, akkor SOS rendelés keretein belül, némi felár ellenében még aznap átveheted a kész művet a személyes átvételi ponton, Budapesten.

Hogy még inkább teljes legyen a kiszolgálás, igény esetén az újságot az ünnepelt címére is postázhatja a webáruház a nagy napon.

Kapcsolódó cikkek