Eredeti ajándéktárgyak Internazionale drukkereknek

Megosztás

A kék-fekete színről neked is egyes egyedül az FC Internazionale labdarúgó csapata jut az eszedbe? Amikor meghallod a „Pazza Inter Amala”, vagy a „C’è Solo L’Inter” dallamát, a Te szíved is élénkebben kezd el dobogni?

Az utóbbi évek kevésbé eredményes időszaka sem tudja kitörölni az emlékezetedből a Massimo Moratti, Javier Zanetti és Diego Milito fémjelezte dicsőséges éveket? Rövid cikkünkben olyan focis ajándéktárgyakra hívjuk fel a figyelmet, amiknek garantáltan örülne minden Inter szurkoló.

Baseball sapkák és sálak

Kevés dolog tudja nagyobb büszkeséggel eltölteni az embert, mint amikor kedvenc csapatának címerét magán viselve találkozik a szurkolótársak elismerő pillantásaival, jobb esetben egy-két harsány „Forza Inter!” felkiáltás kíséretében.

Ehhez nem árt, ha a ruhatárunkban ott van néhány univerzális kiegészítő. Például egy hímzett Internazionale címerrel díszített baseball sapka. Felnőtt méretben kapható kék, illetve fekete színben is.

A késő őszi vagy téli időszakban, illetve az év bármely napján meccsre indulva elmaradhatatlan kellék lehet a nyakból az a kötött Inter sál, ami nemcsak büszkeséggel tölti el viselőjét, még véd is a hideg ellen.

A lakás új díszei: Internazionale falióra, hűtőmágnes és egérpad

Egy vérbeli drukker életében nem telik el olyan nap, amikor ne gondolna kedvenc csapatára. Ennek a szenvedélynek természetes velejárója, hogy a lakás szép lassan megtelik a kedvencek relikviáival.

Nincs háztartás falióra nélkül. Ha pedig napjában úgyis többször az órára pillantunk, jóleső érzéssel tölt el, hogyha a készülék kék és fekete színekben pompázik és az Inter címerét viseli magán.

Hűtő nélkül is nehéz elképzelni az életet, naponta többször is nyitjuk és zárjuk az ajtaját. Mostantól ne csak a nyaralások emlékeit őrizzék a hűtőmágnesek, egy Interes darabnak is ott a helye.

Football Fanshop kínálata pedig azt is lehetővé teszi, hogy még az egérpad is a Nerazzurri színeit viselje.

Kulcstartók széles választéka

Inkább valami apróságot választanál? Egy kulcstartó tökéletes választás lehet, a rendelkezésre álló variációk között pedig remélhetőleg Te is megtalálod a tökéletes darabot.

Választható szögletes, gumi címeres, mezes, forgatható, csillagos, arany színű és olyan is, ami tollal együtt csomagban jár.

Kapcsolódó cikkek