A Vans két állandó típusa, sokak kedvence… Na de miért?

Megosztás

Ma már legtöbbünk szekrényében ott pihen egy vagy több szín és típus is a Vans kollekcióiból. Hogy miért szeretik annyira ezt a márkát kicsik és nagyok? A Vans cipők követik a trendeket, velük a lábunkon mindig biztosítva van a divatos megjelenés. Sportoláshoz is felhúzhatjuk a lábunkra, hála a kialakításának, a Vans cipők ráadásul deszkázásra is tökéletesen alkalmasak.

Két kiemelkedően népszerű darabja van a Vans kollekciójának, a Classic és a Pro. Ha érdekel, hogy miben tér el ez a két típus, olvass tovább!
Stílusosan bárhol Mindenek előtt kezdjük az egyszerű, de nagyszerű Classic verzióval. Ez a cipő sokak legnagyobb kedvencévé vált, az sem ritka, hogy valaki újra és újra megvegye a klasszikus fekete-fehér színkombinációjú cipőt, mert vagy nem tud ráunni, vagy annyira beleszeretett a külsejébe és a kényelembe, amit a lábai számára nyújt.
Lapos, gumis talpú puha talpbetéttel, és lekerekített az orra. Akinek nem a fekete- fehér a kedvenc színkombinációja, ne essen kétségbe, a Vans Classic többfajta színkombinációban kapható.

Ha te is a deszkások közé tartozol, biztos átélted már azt, amikor hosszú órákig keresel egy tökéletes párt, ami kényelmes, van a méretedben, és még jól is néz ki, majd felveszed, és néhány hordás után már mehet is a kukába, mert deszkázás közben hordhatatlanná vált, pedig ott hagytál érte egy kisebb vagyont!

Ne aggódj, a kérésedre a Vans már legyártotta a megoldást! Egy olyan kollekcióval állt elő, amelyet a legnagyobb deszkások is előszeretettel hordanak! Ennek a miértje nagyon is egyszerű: a Vans Pro tervezőinek elsődleges célja az volt, hogy az új kollekció egyszerre legyen trendi és strapabíró.

Mi bennük a legklasszabb? Akár egy elegánsabb összeállításhoz is felveheted, ez a cipő ugyanis annak ellenére, hogy leginkább a deszkások igényeit hivatott kielégíteni, tökéletesen illik akár egy bankettre is!

Ha felkeltette a Classic és a Pro az érdeklődésedet, nézz be a WCC Shop
webshopjába
, és találd meg az új, kedvenc deszkás cipődet!

Kapcsolódó cikkek