Hallgass rádiót, érdekesebb, mint gondolnád!

Megosztás

Manapság az internet világát éljük, a rádióhallgatás amolyan “háttérzajjá” avanzsált. Sokszor az ember csak unja belőle a reklámokat, várja a kedvenc zenéit, és a rádiózás sava-borsát már nem is veszi észre. Pedig pont olyan érdekes és izgalmas dolgokat lehet megtudni rádióhallgatás közben, mint azelőtt, amikor még nem kötött le mindenkit a YouTube és társai.

A MyOnlineRadio-t megtalálod az interneten, ahol számtalan rádióadó közül választhatsz

Jó dolog érdekes emberi sorsokat, különleges történeteket hallgatni úgy, hogy közben az ember teheti a dolgát, nem kell a tv-re, számítógépre merednie. Nekem ez egy másfajta élmény, ad egy pluszt a rádióhallgatáshoz. Keresd az oldalon a rádióújságot, a rádiók műsorainak listáját. Talán érdemes nyitottnak lenni más rádiók felé is, nem csak a kedvencet hallgatni. Rengeteg stílust jelenítenek meg a különböző adók, nem érdemes leragadni egyetlen rádió hallgatásánál.

MyOnlineRadio oldalán könnyű eligazodni és új kedvenceket találni. Egy-egy beszélgetős műsor kapcsán érdekes embereket, sorsokat, tudományos tényeket és sok-sok mást ismerhetsz meg a nagyvilágból. Ne hagyd, hogy a tv, számítógép kiszorítsa ezt a platformot az életedből, mert ez is egy lehetőség az új dolgok megismerésére.

Hogyan tudod hallgatni?

Szólhat számítógépen vagy telefonon keresztül, akár androidos telefont, akár IOS készüléket használsz. Csak a böngésződ kell hozzá, semmi egyéb letöltendő szoftver nem szükséges. Akár Opera classicot, akár Chromot vagy Firefoxot használsz, tudod hallgatni a rádiók adását.

Igen, de mely rádiókat?

A legnépszerűbb magyar online rádiókat kísérheted figyelemmel, valamint követni tudod akár visszamenőleg is az elhangzott dalokat. Cím és előadó alapján vissza is tudsz keresni, ha egy dal megtetszett és újra meghallgatnád. Keress rá a MyOnlineRadio weboldalán, így már tudni fogod, melyik előadót és dalt kell keresned.

Miért rádiózz online?

Kiváló minőségűek az adások, mert nem függnek földrajzi viszonyoktól. Az egyetlen dolog, ami problémát okozhat, ha olyan rádiót hallgatsz, ami annyira népszerű, hogy a rádiós szerver nem bírja el a hallgatói létszámot. Jó hír, hogy a legnépszerűbb rádióknál lehetőséged van váltani egy másik szerverre, így ezt a problémát is ki tudod kerülni. Mivel ez a fajta rádióhallgatás adatforgalmat generálhat, érdemes wifire váltani, és azon keresztül élvezni az adásokat.

Kapcsolódó cikkek