Áll a bál az adventi villamosok rivalizálása körül – szabotálnák a csehek a miskolci járműre adható szavazatokat?

Megosztás

A jelek szerint elég sokan túlságosan is komolyan veszik ezt a szavazást, indulatokat gerjesztett, amikor nem lehetett óránként voksolni az interneten. De közben ráleltek a megoldásra az olvasók. Hát hiába, nincs fontosabb dolog jelenleg a világon.

Eddig naponta többször, általában óránként tudtunk szavazni több eszközről. (telefon, számítógép). Amikor már 300 ezer szavazattal vezettünk, akkor megváltozott a helyzet. Többen írták, mondták, hogy már csak egy eszközről naponta 1-2x tudnak szavazni. (köztük mi is) Közben a csehek átvették a vezetést. Úgy érzem elég tisztességtelen így befolyásolni a szavazást. Ha zavarja őket, hogy a miskolciak annyit szavaznak, hogy esetleg megint a mi villamosunk nyerne, akkor eleve úgy kellett volna beállítaniuk a rendszert, hogy mindenki csak naponta egyszer szavazzon. De, hogy menet közben minket valahogy leblokkolnak, ez kissé felháborító! – írja egy olvasó.

Nagyon sokan lelkesen próbálnánk tegnap este óta a mi csodás villamosunkra szavazni de senkit nem enged ,több csoportban kiírták a Miskolciak ez így valahol nem korrekt és Cseheknek meg érdekes módon nő,mi pedig állunk szinte egész Miskolc összefogott bár nekünk így is ez a legszebb villamos – olvasható egy másik üzenetben.

A Minap.hu is újra voksolt, ekkor a Tátránk 798 050 szavazaton áll, míg a csehek 976 950-el vezetnek. 

Frissítés: egy olvasó kommentben arra hívta fel a figyelmet, hogy inkognitómódban egymás után is lehet szavazni! Kipróbáltuk, működik!

Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot. A jobb felső sarokban kattintson a Továbbiak Továbbiak majd Új inkognitóablak elemre. Ekkor új ablak jelenik meg. Itt nyissa meg a szavazó linket!

Billentyűparanccsal is megnyithat inkognitóablakot.

  • Windows, Linux vagy Chrome OS rendszeren: Nyomja le a Ctrl + Shift + n billentyűparancsot.

HAJRÁ!

Szavazni 2021 Január 3-ig lehet ezen a linken: https://mhd86.cz/2020/12/09/anketa-nejhezci-vanocni-tramvaj-2020/ , az oldal alján jelöljék be Miskolcot, majd a „Hlasujte” gombra kattintva véglegesítsék a szavazatot! 

Az MHD86 nevű cseh portál negyedik alkalommal hirdette meg nemzetközi versenyét, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Az elmúlt három évben toronymagasan a miskolci Adventi villamos győzött a megmérettetésen.

Kapcsolódó cikkek