Tovább folytatódik az utak megújítása Ózdon

Megosztás

A választások véget értek, a politikusok nagy része szabadságát tölti, Ózdon azonban az elmúlt hetekben több utat is újraaszfaltoztak, melyekről Janiczak Dávid polgármester folyamatosan beszámol.

Volt olyan útszakasz Ózdon, amely korábban még sosem látott aszfaltot, de több olyan utat is felújít a város, amelyre már ráfér a rehabilitáció.

A júniusban újra megválasztott polgármester saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy a TOP PLUSZ pályázatnak köszönhetően új felületet kapott a Bajcsy-Zsilinszky út, amely már el is készült.

Mivel a szegélyköveket is cserélni kellett az említett úton, a városlakók már egy ideje láthatták a munkálatokat. A polgármester hozzátette, több út is megújul a városban, és bár a Bajcsy-Zsilinszkyn nem volt lehetőség a járdát újraaszfaltozni, a balesetveszélyes részeket kijavították, így most már biztonságosabb és kényelmesebb lesz a közlekedés.

Janiczak Dávid

ÚJABB VÁROSI UTAT BORÍT ÚJ ASZFALT A Bajcsy-Zsilinszky út aszfaltozása már jóideje váratott magára. A TOP PLUSZ pályázat adott lehetőséget arra, hogy több városi úttal egyetemben itt is sík aszfalt…

(Kiemelt kép: Janiczak Dávid, Facebook)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek