Janiczak Dávid tartott a propaganda erejétől, de így is simán nyert, máris tele van tervekkel Ózdon

Megosztás

Nem volt elbizakodott, nem is lehetett, mert a Fidesz rengeteg fegyvert bevetett a polgármester ellen, de így sem sikerült kiütni, viszonylag sima győzelmet aratott, immáron zsinórban harmadszor. Már azt is tudja, mit tesz majd másképp ebben a ciklusban.

Janiczak Dávid polgármester megtarthatja székét, mivel a vasárnapi választásokon viszonylag simán legyőzte a fideszes jelöltet, Csuzda Gábort. Némi ünneplés után hamarosan folytatódhat a kemény munka, mindennek részleteiről maga számolt be a közösségi médiában.

“NYERTÜNK! HÁLÁS KÖSZÖNET ÓZD!

Mérhetetlenül büszke vagyok Önökre! Őszinte leszek: tartottam tőle, hogy a propaganda, a rengeteg pénz, a plakátok, az ígéretek, a miniszterekkel való fotózkodás hatással lesz Önökre. DE NEM! A fizetett szavazók voltak a másik félelmem, de AZ IS KEVÉS VOLT! Sajnos a körzetek egy részére már jelentős hatással bírt a szavazatvásárlás, ott tisztán látszik szavazókörönként. Ennek ellenére a testületben is meg van a többség, 8-7 az arány a javamra, a 10 egyéni körzetből 5-öt nyertünk mi.

Hálásan köszönöm, hogy értékelték az erőfeszítéseimet, értékelték az eredményeimet, azt, hogy mindent Önökért teszek immár 10 éve! 56%-kal nyertem ami több mint 1700 szavazat különbség!

Igyekezni fogok, hogy megszolgáljam az újabb bizalmat!

✅Befejezzük a projektjeinket, amikről az utóbbi időben hírt adtam!

✅Nagyon sok tervem van, amiket közösen Önökkel lehet megvalósítani, sok újdonsággal készülök a jövőben, már várom, hogy elmondhassam, és megvalósíthassam!

✅A kampányban való sok-sok találkozásnak köszönhetően rengeteg lakossági kérést sikerült összegyűjtenünk, ezt köszönöm Önöknek, és kérem türelmüket, azon leszünk, hogy mielőbb mindet megvalósítsuk!

✅Ami pedig a legfontosabb, a munkahelyek kérdése: mindent meg fogok tenni azért, hogy végre jelentős előrelépést érjünk el. Nem esek többet abba a hibába, hogy nem mondok el nyíltan minden törekvést, és az esetleges buktatókat – bár remélem ezek már nem lesznek, mert időnk nincs rá! Együtt Önökkel el fogjuk érni! Rajtam nem fog múlni!

Maradok: Dávid …és szeretem Önöket, szeretem Ózdot! Körzetből bejutott képviselőink:

1️⃣ Zsuponyó Anett – Dél-városközpont, Cipó, Meggyes

2️⃣ Csák László – Észak-városközpont, Ráctag térsége

3️⃣ Angyal Béla – Béke Telep, Szabolcs köz térsége

4️⃣ Ifj. Zubor László – Dél-bolyok, Újváros Tér térsége

5️⃣ Kellóné Mezőtúri Márta – Szentsimon, Észak-bolyok, Március 15 út térsége” – részletezte Janiczak Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek