Két hatalmas baleset az M3-ason, a mezőkövesdi ütközéshez mentőhelikoptert is hívtak

baleset

Megosztás

Két igen komoly csattanás is történt az M3-as autópályán, ebből a későbbi lett súlyosabb, mentőhelikopter szállította el az egyik sérültet. A másik pedig a mostanában divatba jövő borzalom, a Budapest felé vezető oldalon a Közút energiaelnyelőjébe rohant bele egy autós.

A Balesetinfo információi szerint az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkövesd előtt a 132. kilométerszelvényben egy Iveco EuroCargo platós teherautó belerohant az előtte lassító Mercedes Ategoba, amit egy holland rendszámú kamionnak lökött. Az Iveco sofőrjét a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította kórházba.

Rajta kívül még ketten sérültek meg könnyebben, vélhetően a másik két sofőr. Az autópálya ezen szakaszát hosszú időre lezárták, a mezőnagymihályi csomópontban leterelték a forgalmat.

A másik szerencsétlen eset még délelőtt történt. Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan térségében az MKIF energiaelnyelőjébe hajtott egy Ford C-Max, személyi sérülés szerencsére nem történt. Az eset azonban ismét nagy indulatokat váltott ki, ismét nem zárható ki, hogy a Ford sofőrje a telefonjával babrált és nem az utat nézte.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek