Csoda az M3-ason: hihetetlen, hogy ebből a roncsból saját lábukon szálltak ki

Megosztás

Óriási baleset történt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán hajnalban. A hármas karambol során egy pick-up olyan durván összetört, hogy senki nem hitte volna, hogy ebből kisebb sérülésekkel ki lehetett szállni.

Második születésnapjukat ünnepelhetik a mai naptól a Ford Ranger utasai, mindketten saját lábukon szálltak ki ebből a rettentően összetört roncsból. Mivel az utastér is nagyon erősen roncsolódott, egészen hihetetlen, hogy kisebb sérülésekkel meg lehetett úszni ezt a karambolt. Valóságos csoda.

A Balesetinfo számolt be a hétfő hajnali eseményekről. “Hajnalban az M3-ason Budapest felé, a mezőnyárádi lehajtó után a Ford Ranger Raptor pick-up utolért egy nyerges billencset, majd egy Opel Vivaro furgon is a nyergesnek ütközött. A Ford sofőrje és utasa csodálatos módon saját lábán kiszállt a roncsból, de mindkettőjüket kórházba szállították, az utast fejsérüléssel.” Nagyon sokáig pályazár volt érvényben a sztrádán, a 3-as főútra terelték a forgalmat. Gyorsan hatalmas torlódás alakult ki, három kilométeresre duzzadt a kocsisor, a mezőkeresztesi csomópontnál terelték le a forgalmat, ám addigra a dugó már kialakult.

További képek a balesetről, ami még mindig hihetetlen, hogy ennyivel megúszható volt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek