Borzalmas halálos baleset történt az M3-as autópályán – videó

Megosztás

A korszerűtlen utasvédelemmel ellátott Suzukit a felismerhetetlenségig összeroncsolta egy mikrobusz, amely elé a gyorsítósávból hirtelen sávot váltva érkezett meg a személyautó. Többen is életüket vesztették a horrorbalesetben. Vasárnap újabb baleset történt, alig néhány kilométerrel arrébb.

Az Agria Tv beszámolója szerint halálos baleset történt hajnalban Karácsond közelében, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán. Információnk szerint egy, a gyorsítósávban, lassan haladó Suzuki vezetője be akart sorolni a forgalomba, azonban nem vette észre a mögötte érkező mikrobuszt és elé bevágott. A Suzukiból 3 embert vágtak ki a tűzoltók. Két személy életét a mentők nem tudták megmenteni.

Két átányi férfi halt meg az M3-as autópályán vasárnap hajnalban, mikor autójukba hátulról egy mikrobusz csapódott, miközben a nagyfügedi pihenőhelyről próbáltak visszasorolni a sztrádára. Az autóban ülő harmadik embert információink szerint válságos állapotban szállították kórházba, a kisbuszban egyedül utazó sofőr nem sérült meg a balesetben. A közösségi oldalakon terjedő információk szerint az áldozatok egyike hatgyermekes édesapa, másikuk pedig egy gyermeket nevelt.

Frissítés: Vasárnap újabb csattanás történt szinte pontosan ugyanott, a Skoda sofőrje azonban sérülés nélkül megúszta a kellemetlen kalandot.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek