Szimuláló rabot vertek a miskolci börtönőrök – videó

Megosztás

Súlyos vádakat fogalmazott meg egy rab, aki azt állítja, több miskolci börtönőr is részt vett a megverésében, aminek következtében fogát veszítette és ujját törték. A börtönőrök nem vallották magukat bűnösnek.

A férfi elmondása szerint azért támadtak rá, mert azt hitték, hogy csak színleli az epilepsziás rohamát. Hozzátette, dulakodás közben egyik fogát az őrök előbb kiütötték, majd kényszerítették rá, hogy nyelje le azt, valamint a szájába is köptek. Végül még az ujját is eltörték, miközben a férfi az egyik börtönőr orrát törte el.

A Tények riportjából kiderül, hogy az ügyészség azzal vádolja az őröket, hogy megverték a rabot. A vádlottak padjára heten kerültek, de letöltendő börtönre csak a hat őrrel szemben tett indítványt az ügyészség, egy apolónőnél nem. A legenyhébb büntetés négy, a legsúlyosabb hat és fél év, de az ügyet még tárgyalják, miközben a rabot már három évre elítélték.

Kiverték, lenyelették a fogát az őrök

Elképesztő kegyetlenséggel vádol egy rab több miskolci börtönőrt, állítása szerint kiverték egy fogát, amit le is nyelettek vele és eltörték egy ujját is. A férfi azt mondta, azért támadták rá az őrök, mert azt hitték, hogy epilepsziás rohamot szimulál. A börtönőrök tagadják, hogy verték a rabot, az esetről most felvételeket is bemutattak a bíróságon.

(kiemelt kép: tenyek.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek