Karbantartás miatt sok helyen nem lesz melegvíz Miskolcon

zuhany, melegvíz

Megosztás

A MIHŐ szokásos nyári karbantartási munkálatait végzi június végén.

A Miskolci Hőszolgáltató Kft. (MIHŐ) bejelentette, hogy megkezdi éves nyári karbantartási munkálatait. Ennek részeként az Avas és Belváros városrészekben átmeneti szolgáltatási szünet várható.

A karbantartás időtartama:

  • Kezdete: 2024. június 25. (kedd) 0:00 óra
  • Vége: 2024. június 28. (péntek) 24:00 óra

Ezen időszak alatt a melegvíz-szolgáltatás szünetelni fog az érintett területeken.

A karbantartás célja a távhőrendszer alapos ellenőrzése és felkészítése a következő fűtési szezonra. A szakemberek olyan problémákat is feltárhatnak és orvosolhatnak, amelyek télen akár súlyosabb szolgáltatási kiesést is okozhatnának.

Diósgyőr és Bulgárföld városrészekben, valamint néhány kisebb ellátási területen rövidebb, néhány órás szolgáltatási szünetek lehetségesek a nyár folyamán. Ezekről a MIHŐ külön értesíti az érintett ügyfeleket.

A szolgáltatási szünet alatt ajánlott nem használni a melegvíz-csapokat, mert a hideg víz fogyasztását is a melegvíz-mérőóra méri, ami többletköltséget okozhat. A lakóépületek belső fűtési rendszerében nyáron is van víz. Radiátorcsere csak a MIHŐ-vel történő egyeztetés és a fűtési csövek ürítése után végezhető.

A MIHŐ kéri ügyfelei megértését és türelmét a karbantartási munkálatok idején, hangsúlyozva, hogy ezek a munkák elengedhetetlenek a hosszú távú, megbízható szolgáltatás biztosításához.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek