Hétvégi rock és foci Tokajban

rockzene, gitár, rock

Megosztás

Tokaj ismét a rock fővárosává válik ezen a nyáron, pénteken és szombaton is szól majd a nehézzene.

A fémzene szerelmesei idén nyáron sem maradnak program nélkül Tokajban. Június 21-22-én pénteken és szombaton rendezik meg a III. Tiszavirág Rock Találkozót a Tisza-parti Tiszavirág Kempingben.

Az idei esemény különlegessége, hogy már két napon át tart, így még több élményt kínál a rockzene rajongóinak. A koncertek pénteken 17 órától, szombaton pedig már 15 órától kezdődnek, és mindkét nap hajnali 1 óráig tartanak. Az időjárás viszontagságaira is felkészültek a szervezők: egy parti sátor biztosítja, hogy sem a zenészek, sem a közönség ne ázzon el egy esetleges eső esetén.

A hétvégi program

A belépőjegyek ára pénteken 4000 Ft, szombaton 5000 Ft, de lehetőség van kedvezményes, kétnapos jegy vásárlására is 7000 Ft-ért. A 14 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett ingyenesen vehetnek részt az eseményen.

A rock mellett a focirajongók sem maradnak program nélkül: a kemping területén felállított projektoros kivetítőn követhetik nyomon a németországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit.

Ez a rendezvény része a “Tokaj Live! 2024” programsorozatnak, amely egész nyáron, minden pénteken és szombaton zenei eseményekkel várja a látogatókat Tokajban.

A Tiszavirág Rock Találkozó szervezője, Cserés József ígérete szerint italakciók is várhatók, így a jó zene mellett hűsítő italokkal is enyhíthetik a nyári meleget a résztvevők.

A nyári program

Címlapi kép: Pexels

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek