Jakab Péter az ellenzékbe is beleállt: Miskolc fejezze be a Fidesz és Csöbör Katalin alapítványának pénzelését!

Megosztás

A Nép Pártján elnökének nagyon nem tetszik, hogy Varga Andrea Klára arra tesz javaslatot, hogy Miskolc rendkívüli közgyűlésen adjon át határozatlan időre 3 önkormányzati bérleményt Csöbör Katalin alapítványának, ingyen.

A Nép Pártján a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, ezt változtatás nélkül közöljük.

“Miskolc ellenzéki vezetése fejezze be a Fidesz pénzelését!

Csöbör Katalin fideszes képviselő alapítványának nem elég az a 650 milliós ingatlanvagyon, amit ingyen megkapott Miskolc ellenzéki vezetésétől. A város alpolgármestere, Varga Andrea Klára arra tesz javaslatot, hogy Miskolc rendkívüli közgyűlésen adjon át határozatlan időre 3 önkormányzati bérleményt képviselőasszony alapítványának, ingyen. Annak az alapítványnak, amelyik a választások előtt rendre élelmiszerosztással segíti Csöbör Katalin kampányát. Most még több pénzük lehet rá, miközben a város még több bevételtől eshet el. 

A Nép Pártján elutasítja Miskolc vagyonának elherdálását. Csöbör Katalinnak van miből kifizetnie a kért ingatlanok bérleti díját, Miskolcnak viszont lassan már nincs miről lemondania. Arra szólítjuk fel Miskolc ellenzéki vezetését, ne szavazzák meg Varga Andrea Klára alpolgármester javaslatát, mondjanak nemet a fideszes kampányalapítvány további pénzelésére. Ellenkező esetben a miskolciaknak se kelljen bérleti díjat fizetniük az önkormányzatnak. 

Jakab Péter, a Nép Pártján országgyűlési képviselője” – zárul a közlemény.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek