Rengeteg új parkoló épül Ózdon a lakosságnak és az üzletek vásárlóinak

Megosztás

Összességében nagyjából 120 parkolóhellyel bővül az eddigi felhozatal, de ne feledjük, a Jysk áruház és az épülő Interspar vásárlóinak is kell a hely. De a lakosságnak is jut bőven állandó parkolóhely.

Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere osztotta meg a remek hírt a közösségi médiában. A választási izgalmak elmúltak, folytatódik a kemény munka.

“ÚJ, TÉRKÖVES PARKOLÓK ÉPÜLNEK 🚗

A JYSK beruházás kapcsán a kivitelező új parkolókat is épít. Az áruház mellett 40 férőhely, az út másik oldalán a 4 emeletes épület előtt 30 hely, és az Intersparral szemben 50 hely épül. Ez a sok új parkoló a lakókat és más üzletek látogatóit is szolgálja, különös tekintettel a piaci napokra! Mi is folytatjuk a jövőben parkolóépítési programunkat.

A Nemzetőr úti társasház lakóinak tavaly szeptemberben lakossági fórumot hirdettem, hogy kikérjem a véleményüket a parkoló építéssel kapcsolatban. 2 fő jelent meg a háztömbből. Ők egyetértettek a beruházással amennyiben a fákat nem érinti, és marad zöld terület is. Ily módon engedélyeztük az építést, így is valósul meg” – zárta sorait Janiczak Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek