Emiatt ölhették meg az idős férfit az Aldi parkolójában – videó

Megosztás

Mi is beszámoltunk róla, hogy brutális gyilkosság történt kedden reggel a Kiss Ernő utcán található Aldi parkolójában. Akkor mindössze annyit lehetett tudni, hogy egy 36 éves férfi először kalapáccsal ütötte, majd autójával elgázolta a 76 éves férfit. Azóta további részletekre derült fény.

Újabb részletek láttak napvilágot a Miskolcon történt brutális gyilkosság kapcsán. Az előzetes információk szerint az elkövető és az áldozat között régóta megromlott a viszony. A jelenlegi információk szerint a vitás helyzet oka pénzügyi tartozás volt.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője az RTL Híradónak elmondta, hogy a 76 éves sértett a gyanúsított szülőjének tulajdonában lévő műhelybe hordta az autóját szervizeltetni. A Boon.hu információ szerint ennek kapcsán merült fel egy pénzügyi vita, ami odáig vezetett, hogy a fiatal férfi, amikor meglátta az áldozatot a miskolci üzletben akkor erőszakhoz folyamodott.

A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták. Az RTL információi szerint jelenleg a pszichiátrián van, de hamarosan átszállítják az Igazságügyi és Megfigyelő Elmegyógyító Intézetbe. Itt azt fogják vizsgálni, hogy az elkövető beszámítható volt-e a cselekmény elkövetésekor. Az RTL értesülései szerint a támadó kábítószerfüggő.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek