Iskolaszereket gyűjtenek Miskolcon a rászorulóknak

iskolatáska

Megosztás

A MiReHu Nonprofit Kft. idén negyedik alkalommal hirdeti meg iskolatáska és iskolaszer gyűjtési akcióját a tanévkezdés előtt. A felajánlásokból összegyűjtött iskolatáskákat irodaszerekkel teljesen felszerelve juttatják el olyan rászoruló gyermekekhez, akik nehéz körülmények között élnek.

Az iskolatáskák és eszközök leadására egész évben van lehetőség, azonban a tanév vége az az időszak, amikor sokan megválnak a használt, megmaradt iskolai felszerelésektől. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy minél többen csatlakozzanak az adományozáshoz, segítve ezzel a rászoruló családokat, és örömet szerezve a gyermekeknek.

A MiReHu arra biztatja az embereket, hogy a megunt, kinőtt iskolatáskákat, illetve a feleslegessé vált iskolai eszközöket, mint tolltartók, tornazsákok, füzetek, rajzlapok, írószerek, ajánlják fel jótékonysági céllal,

mert ezzel nagy segítséget nyújthatnak a következő tanévre készülő családoknak. A felajánlások bevihetők a Miskolci Újrahasználati Központba (3527 Miskolc, József A. u. 65.) július 31-ig. Külön egyeztetés után akár házhoz is mennek Miskolcon és a MiReHu szolgáltatási körzetében.

Kérdések esetén a [email protected] e-mail címen vagy a +36 21 3500 035 telefonszámon lehet érdeklődni.

A MiReHu minden felajánlásra számít, hogy minél több gyermeknek örömet szerezhessenek az összegyűjtött adományokkal.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek