Gázolt, majd viperával támadt a megcsalt múcsonyi férj

vipera

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt. A vádlott állítólag autójával elgázolta, majd egy viperát használva megverte a feleségével szerelmi kapcsolatot folytató másik férfit.

A vádirat szerint a vádlott 2023 januárjában Kazincbarcikán vezette autóját, amikor megpillantotta a haragosát, aki viszonyt folytatott a feleségével. Egymás mellett elhaladva a másik férfi mutogatott felé, mire a vádlott megfordult, követte őt, majd mindketten megálltak az út szélén.

Kiszálltak a járműveikből, egymást kezdték el szidni, majd a vádlott visszaült az autójába, és szándékosan a másik férfi felé kormányozva körülbelül 50 km/órás sebességgel elgázolta őt. Az áldozat megperdült a levegőben, majd a födreesett vissza.

A vádlott ezután kiszállt, magához vett egy fél méteres teleszkópos fémrudat (vipera), és 12 alkalommal megütötte a védekező férfit, aki 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A közlemény szerint a vádlott cselekményével reális esélyt teremtett halálos kimenetelű sérülések okozására.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben az ügyészség börtönbüntetést, közúti járművezetéstől és közügyektől eltiltást indítványozott, kizárva a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét.

(Kígyók, de nem viperák egyébként nemrégiben valóban felbukkantak Kazincbarcika főterén.)

Képünk illusztráció.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek