Óvatosan, miskolciak, igen mély kátyú okoz veszélyt a városban

Megosztás

Jó 20 cm mélységű, az autók kerekére és féltengelyére kifejezetten veszélyes, a Városgazda viszont már lépett.

A további lépéseket is várjuk a probléma kijavítására. De a figyelmeztető jelzés már jelen van. Voltak, akik korábban igencsak beletrafáltak ebbe a látványos megsüllyedésbe, ami viszont a bója kihelyezése előtt nemigen látszódhatott az autóban ülve.

Varga Zoli figyelmeztette az autósokat az egyik helyi csoportban, hogy vigyázzunk a Kiss Ernő úti Aldi behajtónál, Diósgyőr felől érkezve. “Egy kb 20 cm mély kátyú várja az autósokat!” – írta. Bár volt, aki szerint be kell jelenteni, ha pedig ez már megtörtént, akkor az egész poszt felesleges. Ez azonban így nem egészen igaz (egyébként már be lett jelentve, valószínűleg többszörösen is), mivel ha valaki előre készül arra, hogy az érintett helyen ilyen akadály várható, akkor biztosan nem közelíti a kanyarból nagy sebességgel, jóindulatú figyelmeztetés a bejegyzés.

Mi azért köszönjük szépen a figyelmeztetést közzétevőnek. Reméljük, több autó nem talál bele, mivel a hozzászólók között akadt, aki elismerte, neki megvolt a kátyú. Az illetékesek a bóját kihelyezték és remélhetőleg 1-2 napon belül a hibát is elhárítják.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek