Számos utcát aszfaltoznak éppen Perecesen

Megosztás

Évtizedes elmaradást pótol ezzel most a városvezetés, a helyiek pedig örülnek a fejlesztésnek. Bőven ráfért már az ottani utakra.

Százhetvenmillió forintos ráfordítással, kizárólag önkormányzati forrásból valósul meg a projekt, amelyre nagy szükség volt, hiszen az elmúlt évtizedekben nem volt ilyen mértékű útfejlesztés Perecesen. A részletekről a Minap számolt be.

A munkálatokról kedden tartott sajtótájékoztatót a Faller Jenő utcában Bazin Levente önkormányzati képviselő és Durda Péter, a Városüzemeltetési és Műszaki Osztály osztályvezetője. 

Három héttel ezelőtt Veres Pál polgármesterrel a Honszerző utcán álltak hasonlóképpen, amikor a városrész útjainak felújítását jelentették be. Az elmúlt évtizedek legnagyobb útfejlesztése ez Perecesen – mondta Bazin Levente, a terület önkormányzati képviselője. Összesen tizenkét útszakaszt újítanak fel, több mint 11 ezer négyzetméteren hétszáz köbméter aszfalt bedolgozásával. 

A környező utcákban – Finkey József, Péch Antal és Cséti Ottó utca, valamint Debreceni Márton tér – folyó munkálatok miatt csütörtökön vélhetően nem lehet majd autóval közlekedni. Pénteken a Honszerző utcát aszfaltozzák majd, ezért azon a környéken is leáll majd az autós forgalom a munka idejére. 

Jelenleg a Faller Jenő-Csábi Lajos-Lauday János utcák közötti szakaszt aszfaltozzák – hangoztatta Durda Péter.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek