Komoly kátyúzási munkálatok kezdődnek Miskolcon

Megosztás

Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány rossz állapotba került forgalmasabb mellékutcát is. Kifejezetten nagy volumenű munkálatokra készüljünk a város több részén is egyszerre.

A sürgős kátyúzási munkákat többféle technológiával, egész évben végzi a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. A nagyfelületű útjavítási munka azonban csak a melegebb idő beköszöntével, illetve az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődhet el.

Az útburkolat javítási munkáit hétfőtől -az időjárás függvényében- indítja el a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. alvállalkozó bevonásával, több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel. Az úthibák kezelése a Szinva-Fonoda utcák, Bogáncs utca, Bertalan-Erenyő utcák és Ómassa területén várható. Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány rossz állapotba került forgalmasabb mellékutcát is.

Az elmúlt időszakban a Társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése és a javítási munkák előkészítése folyt. Ezek alapján közel 14700 négyzetméter felületen, mintegy 1500 köbméter aszfaltot dolgoznak majd be. A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. folyamatos tájékoztatást ad honlapján az útfelújítással érintett helyszínekről. Ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek – számol be róla a Városháza közleménye.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek