Ó, Rómeó! Nem sokon múlt a karambol Kazincbarcikán

Alfa Romeo

Megosztás

Felelőtlen autósokkal nap mint nap találkozunk, a napokban videóra vettek az Alfa Romeot, ahogy a 26-os úton majdnem balesetet okozott. Kevésen múlt a karambol.

Az interneten terjed egy újabb videó, amit a Budapesti Autósok Közössége töltött fel. A kazincbarcikai Borsodchem parkolójánál a a 26-os úton egy Alfa Romeo nagyon sietősre fogta, úgy gondolta, megelőzi az előtte haladó autókat annak ellenére, hogy nem léphette volna át a záróvonalat.

De Rómeónk igazi alfahímnek képzelte magát és a szembesávba áthajtva nyomta tövig a gázpedált.

Hatalmas szerencséje volt, mert még épp be tudott sorolni az eredeti sávjába a Fiat elé, mielőtt a szabályosan közlekedő Suzukival frontálisan ütközött volna. Íme a manőver videón is.

Videón az alfás ámokfutó. HAJSZÁLON MÚLT a frontális ütközés

A Facebookon publikálták az alábbi felvételt. A 26-os főúton járunk a Borsodchem parkolójánál. Egy Alfa Romeo kezdett előzésbe a záróvonal ellenére. Megelőzte a kamerás autót, majd az az előtt haladó Fiatot is. Nem sokon múlt, hogy a szemből érkező Suzukival összeütközzön az ámokfutó sofőr. WEBSHOPUNK: https://shop.bpiautosok.hu FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE.

A Budapesti Autósok Közösségének megállapodása van a rendőrséggel, utóbbiak így a nem kitakart rendszámú verzióját kapják meg a felvételnek. Feljelentést ők semmilyen esetben nem tesznek, az eljárásokat a rendőrség a publikált tartalmak alapján, hivatalból indíthatja meg.

Nem éri meg rohanni. Ön ne legyen felelőtlen!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek