Pataky Attila ismét előhúzta az UFO-kártyát, sőt sárkánylényeket is látott

Megosztás

Hajdú Péter előszeretettel merítkezik meg a bulvár legmélyebb bugyraiban. Varga Judit exkluzív interjúját nehéz felülmúlni, de talán az Edda frontemberének sikerült.

Joggal gondolhattuk azt, hogy a földönkívüliek végre békén hagyják Pataky Attilát, hiszen legutóbb olyan egyszerű témákról nyilatkozott a hazai bulvársajtónak, mint a boldog házasság titka és a háború veszélyei.

Valószínűleg kevésnek érezte ezeket a bárki számára elérhető és feldolgozható élményeket, ezért visszakanyarodott a földönkívüliekhez és Hajdú Péter Frizbi című műsorában különösen izgalmas mondatok hangzottak el a szájából.

Amikor egy dragon sárkánylénnyel szemben állsz, és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, és ott állsz, azt nem lehet elmondani semmivel. 3-3,5 fél méter magas, tehát az nagyon kemény, és ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, akkor mint a mesében, elporladsz – mondta nagyon komoly arccal Pataky Attila arra a kérdésre, hogy most éppen hogy áll az idegenekkel.

Nagyon fontos, hogy tudod magad gyógyítani – mondta az énekes és gyakorlatban is megmutatta ezt a tudományt néhány teátrális kézmozdulat kíséretében.

A teljes videó pénteken lesz megtekinthető, addig is be kell érnünk az alábbi ajánlóval:

No Title

A műsor támogatói a Hell Energy Magyarország, a Master Good, az El Sabor, a CBA Piros és a Brick közösségi powerbank! 50 éves az Edda zenekar! A frontember, Pataky Attila mesél sikereikről és életéről Hajdú Péternél. Beköltözve Hajdú Péterhez minden pénteken 19 órától!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek