Pataky Attila elkészítette végrendeletét – minden rendben van, de retteg a háborútól

Megosztás

Pataky Attila jó egészségnek örvend, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint folyamatos média szereplése. Az UFO-szakértés kicsit háttérbe szorult, de helyette számos izgalmas téma került felszínre. Mint kiderült, aggódva figyeli a világ történéseit és szerinte Zelenszkij az ukrán nép hóhéra.

A miskolci sámán a közelmúltban bemutatta otthonát és az energetikailag kifogástalan trónját, majd kedélyes beszámolót tartott arról, hogy volt már közös barátnője a saját fiával, legutóbb pedig azzal haknizott a sajtóban, hogy 72. születésnapján kellett rájönnie, hogy szinte semmit sem tud semmiről, de ennek ellenére kifejezetten boldog. Azt gondolhatnánk, hogy ezzel csúcsra járatta a 2023-as nyarat és most már pihen egy keveset, de az Edda frontemberét nem ilyen fából faragták és csak most jön a java.

A Mokkában arról beszélt az elmúlt héten, hogy elkészítette végrendeletét. A zenész úgy gondolja, mindenkinek el kell rendeznie a földi dolgait maga után. Minderről így beszélt, szokásához híven kissé ködös megfogalmazásban:

“Írtam már végrendeletet, de csak az ingóságról szól, hiszen örök életű fénylények vagyunk. Életkapu, halálkapu – jövünk-megyünk. A dharma törvényei szerint mindenki ott van, ahol lennie kell, és kész. Haladok előre az úton. Ha holnap reggel kéne elmennem, sem érdekelne. Akkor megyek!” – mondta az EDDA énekese, azonban ami a nagyvilágban történik, az igazi rettegéssel tölti el.

“Aggódom viszont a gyerekeimért – két gyönyörű fiam van, egy gyönyörű unokám. A kisebbik fiam és az unokám most indulnak el az életben, és akkor ilyen elmebetegek, félbolondok, nemzetek hóhérai fenyegetnek minket atomháborúval? ” – tette fel a költői kérdést.

“Ez teljes téboly. Kik ezek, és honnan jöttek? Zelenszkij maga az ukrán nép hóhéra. Az egész egy színház: Amerika és Oroszország háborúzik Ukrajnában. Nem tudják, mit cselekszenek. Hogy a karma tengerébe milyen köveket dobálnak, és mit kapnak ezért cserébe, rövid időn belül kiderül. Ez az ő dolguk! A mi dolgunk, a magyarság dolga a fény és a szeretet felmutatása. Én ebben vagyok partner, efelé megyek – örömet és boldogságot viszek a zenékkel. Boldog vagyok, hogy ezen az ősi, szakrális magyar nyelven, a világ egyik legkifejezőbb nyelvén írhatom a dalaimat. Nagyon büszke vagyok, hogy magyar lehetek” – mondta a Sorry! magazinnak adott interjújában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek