A boldog házasság titkáról értekezett a harmadik feleségét fogyasztó Pataky Attila

Megosztás

“Nagyon szeretném, ha ez az év a békéről szólna; nemcsak az én életemben, hanem világszerte. Ezért mindenképp meg szeretném őrizni a derűt és a mosolyt, még akkor is, ha ez manapság nehéz – kezdte a hot! magazinnak adott interjút Pataky Attila, ahol egyebek mellett azt is elmondta, hogy a 2024-es esztendő kifejezetten fontos számára.

“Ugyanis idén lesz a tizenötödik évfordulónk életem párjával, csodás feleségemmel,továbbá ötvenéves lesz az EDDA, amit március 9-én ünneplünk meg az Arénában.”

A miskolci énekes azt is elárulta, hogy mi a boldog házasság titka. “A szenvedély. Ez visz előre, ez segít át az esetleges megpróbáltatásokon. Egyetlen kívánságom van a házassági évfordulónkkal kapcsolatban: megélni és átélni.”

Az UFO-látó hatalmas mázlistának tartja magát, ugyanis minden egyes napját megszépíti harmadik felesége, Orsolya. “Ezután is ezt szeretném, hogy ne változzunk meg. Mindig is úgy gondolkodtam, hogy legyen reggel, este, bármilyen évszak vagy hónap, a szerelem örök.”

Végül még nagyobb bölcsességekkel örvendeztette meg az olvasókkal, amikor arról beszélt, hogy számára minden nap egy ajándék: “Utálok egyedül lenni, a párkapcsolat számomra az igazi, hiszen szerintem sokkal jobb, ha nemcsak magamért élek, hanem a szerelmemért is. Ezt pedig minden egyes nap meg kell becsülni.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek