Véget ért a Borangolás, ismét fantasztikus volt a hangulat

Megosztás

Vasárnap véget ért a barangolás, a hangulat ismét fantasztikus volt. Az utolsó napon a családi és gyermekprogramok voltak főszerepben.

A kisAVASember kihívás során például elsősorban ügyességi és gyorsasági versenyekkel várták a megmérettetésre vágyó kicsiket 6-tól 12 éves korig. A Hello Szülő programok részeként az Avasi kilátónál található nagyszínpadnál Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője beszélgetett Hajós Andrással, Holló Márta és Sterczer Hilda (Erőss Zsolt felesége) pedig a média hatásáról, gyereknevelésről, sportról vitatta meg nézeteit. Továbbá családi programok várták az érdeklődőket a Horváth-tető Szabadidőparkban és a Bandukoló Sziget Gyerekszínpadon is.

A délutáni órákban néhány borházban DJ-k zenéltek, a négynapos programot pedig a D’allors koncertje zárta a Kilátó Nagyszínpadnál.

Az eseményekről Szúnyogh László, Miskolc főépítésze is posztolt a Facebook-oldalán.

“Sok kritikát (is) kaptunk, hogy volt-e értelme az Avasi Kilátó előtti aszfaltos parkoló helyén a közteret kialakítani. A Borangolás alatt a helyszín hangulata egyértelmű választ adott a kérdésre; igen, nagyon is!” – írta bejegyzésében.
A tapasztalatok alapján valóban jól vizsgázott az Avasi kilátó megújult környezete és valódi központi közösségi tér funkciót tudott betölteni a Borangolás ideje alatt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó:Minap.hu

Kapcsolódó cikkek