Főzőversenyt rendeznek az avastetői sportpályánál

Megosztás

A gyermeknappal egybekötve rendeznek főzőversenyt az avastetői sportpályán május 25-én, azza jövő hét szombaton. Az esemény ötletgazdája Fodor Zoltán önkormányzati képviselő, aki elmondta, majdnem két évtizede álmodta meg a rendezvénysorozatot.

Fodor a MiNap-nak nyilatkozva árulta, összekötik a gyermeknapot a főzéssel, ezért az érdeklődők ugrálóvárra, sőt, cukorkákat kilövő ágyúra is számíthatnak a finom ételek mellett.

“Először tizenhárom csapat vett részt rajta, majd egyre többen jelentkeztek. Ma már nagy népszerűségnek örvend a rendezvény, olyannyira, hogy az idén közel száz csapat jelentkezését fogadta el a szervezőcsapat, azaz a három avasi önkormányzati képviselő” – mesélt a kezdetekről.

A Mozdul az Avas rendezvénysorozat tehát kinőtte magát, egyre népszerűbbé vált a helyiek körében.

Akik főzni szeretnének, számukra biztosítják az ellátmányt, illetve a hozzávalókat már reggel elkezdik kiosztani. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, valamint ugrálóvárak használata térítésmentes lesz minden gyermek számára 10 órától délután 16 óráig, de nemcsak az avasi gyerekeknek, hanem bárkinek, aki a város bármely pontjáról kilátogat.

Kép: Juhász Ákos

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek