A Mezőkövesd búcsúzott az élvonaltól, de Cseri Tamás marad

Megosztás

A Mezőkövesd döntetlennel búcsúzott az élvonalbeli szerepléstől, az NBI utolsó helyezettje 33 forduló után 21 ponttal a tizenkettedik, kieső helyen zárt, az utolsó meccsüket az MTK ellen játszották. Most a csapat egyik legismertebb játékosa, Cseri Tamás is bejelentette, hol folytatja a pályafutását.

Az élvonalból távozó Kövesd az MTK-val 1-1-es döntetlent játszott, bár sok fordulóval ezelőtt biztossá vált, hogy kiesnek. Az M4 Sport a mérkőzés után a saját jövőjéről és csapata sorsáról is megszólaltatta Cseri Tamást:

„Elég fájdalmas ez a búcsú, de bele kell törődni, és tovább kell lépni. Sajnos ez az év így alakult. Az egész év olyan volt, mint a nyári felkészülés, de akár a téli felkészülést is mondhatnám. Az első tíz forduló megpecsételte a sorsunkat. Az NB II sokkal fizikálisabb lett az utóbbi években. A másodosztály eredményeit is figyelem” – mondta Cseri, aki határozottan kijelentette, hogy a kudarc ellenére továbbra is a Mezőkövesd játékosa marad.

Hogy mennyire fontos játékosa volt a matyó csapatnak Cseri Tamás, azt jól mutatja, hogy az idei idényben összesen 29 bajnokin szerepelt, valamint egy gólt szerzett a DVSC ellen még novemberben. A 36 éves futballista 2017 óta játszik a Kövesdben, összesen négyszer lépett pályára a válogatott színeiben, legutóbb a franciák ellen megvívott Eb-csoportkör meccsen cserélték be a 75. percben.

Kép: optimafoci.hu

Kapcsolódó cikkek