A DVTK legyőzte az ősi rivális Fradit, nagyon kellett ez a múlt heti 7:0-s vereség után

Megosztás

A múlt heti, egészen gyalázatos idegenbeli produkció után most sokáig döntetlenre állt a találkozó, ám a második félidőben a Diósgyőr kiharcolta a győzelmet, a mindent eldöntő 2. gólt a hajrában vitték be a miskolciak.

Nem múltak el még a viharok a múlt heti, szégyenletes újpesti szereplés után, amikor is a DVTK értékelhetetlen teljesítménnyel, 7:0 arányban kapott ki az Újpest vendégeként, aminek során sokan bundát kiáltottak. Az biztos, hogy az első perctől esélyünk sem volt a fővárosban az egyébként nagyon szerényen szereplő UTE otthonában. Érdekesség, hogy az Újpest pedig ezen a hétvégén simán kikapott három góllal a Kecskeméttől.

Sikerült azonban a bojkott ellenére is viszonylag szép számmal kilátogató szurkolóknak egy komoly szépségtapaszt nyújtani a múlt heti megalázó vereséget követően, a bajnoki címet nem sokkal korábban bebiztosító Ferencvárost sikerült két vállra fektetni.

Az első játékrészben a zöld-fehérek előtt adódtak nagyobb lehetőségek, de a kapuba nem sikerült betalálni egyik csapatnak sem. A második játékrészben a hazaiak kétszer is bevették a Fradi kapuját és 2–0-ás győzelmet arattak. A Ferencváros 15 veretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után szenvedett vereséget.

Végeredmény:

DVTK – FTC: 2-0!

LABDARÚGÓ NB I
32. FORDULÓ
DIÓSGYŐRI VTK–FERENCVÁROSI TC 2–0 (0–0)
Miskolc, DVTK Stadion, 6634 néző. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Garai Péter, Belicza Bence Péter)

DVTK: Artem ODYNTSOV – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Bitok STEPHEN – Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő – JUREK Gábor, SZABÓ Levente, PERNAMBUCO. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ. 
FTC: VARGA Ádám – Cebrail MAKRECKIS, Ismaïl AANEBA, Samy MMAEE, PÁSZKA Lóránd – STJEPAN LONČAR, TÓTH Alex, Mohamed Ali BEN ROMDHANE – Edgar SEVIKYAN, Kenan KODRO, LISZTES Krisztián. Vezetőedző: Dejan STANKOVIĆ.

Csere: HOLDAMPF Gergő helyett BÉNYEI Ágoston a 19., Mohamed Ali BEN ROMDHANE helyett KATONA Bálint a 46., Edgar SEVIKYAN helyett Kristoffer ZACHARIASSEN, LISZTES Krisztián helyett MARQUINHOS, és PÁSZKA Lóránd helyett Eldar ĆIVIĆ mind a 62., JUREK Gábor helyett BOKROS Szilárd a 67., GERA Dániel helyett FERENCSIK Bálint a 82.,TÓTH Alex helyett Tosin KEHINDE a 82., percben.
Sárga lap: GERA Dániel a 17., TÓTH Alex a 48., Marco LUND az 57. percben.
Gólszerző: GERA Dániel (1-0) a 76.,  SZABÓ Levente (2-0) a 82. percben.

(via Nemzetisport.hu, Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek